catalyst-9-11-bez-videa-ani-ranu
Novinka Catalyst 9.11 - bez videa ani ránu

Catalyst 9.11 - bez videa ani ránu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 11. 2009 22:38 1

Flash Player 10.1 beta vládne IT světem a tak společnost AMD vydala balík ovladačů Catalyst 9.11 chlubící se jeho podporou.

Reklama

Dnes vyšel dlouho očekáváný balík ovladačů pro grafické karty od společnosti ATI. Vylepšené Catalyst 9.11 přinášejí hlavně podporu akcerelace Flash Playeru 10.1 beta, konkrétně se to týká řady HD 4000 a vyšší. Reakce na uveřejnění článku na serveru AnandTech a novinky u nás tak na sebe nenechala dlouho čekat. Vývojáři nezapoměli také na oficiální podporu karet z řady HD 5700 (Juniper), všichni štastní majitelé mohou tedy jásat. V neposlední řade se ovladače chlubí vylepšením ATI Video Converteru - konkrétně funkce downscale (přepočet na nižší rozlišení). Naopak chybí zatím připravovaná podpora pro rozhraní OpenCL 1.0

Catalyst 9.11 - bez videa ani ránu
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové Catalyst 9.11 jsou zaměřeny hlavně na opravu chyb a zlepšení stability. Nárůst výkonu v nejnovějších hrách není v release notes uveden. To ostatně potvrzují také uživatelé našeho fóra. Celý balík ovladačů můžete stahovat z oficiálních stránek společnosti AMD zde.

Nebojte se a přispějte do diskuze vašimi postřehy ohledně hardware akcelerace Flash Playeru 10.1 na videoserveru Youtube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama