amd-evergreen-a-letadlova-lod
Novinka AMD Evergreen a letadlová loď

AMD Evergreen a letadlová loď

Jan Kratěna

Jan Kratěna

24. 8. 2009 00:00 4

AMD chystá na 10. září (septembra) oficiální představení svých grafických karet rodiny Evergreen s podporou DirectX 11 v opravdu velkém stylu. K jejich odhalení dojde na vyřazené letadlové lodi USS Hornet.

Reklama

AMD si dává na propagaci svých připravovaných DirectX 11 grafických karet hodně záležet a nebojí se celou situaci ohledně jejich uvedení jako průlomovou. Před samotným uvedením bude AMD v EMEA (Evropa, střední východ a Afrika) a APAC (Asie-Pacifik) regionech pořádat série porad se svými partnery a menší tiskové konference se zástupci tisku.

 

AMD Evergreen a letadlová loď
i Zdroj: PCTuning.cz

Vyřazená letadlová loď (dnes historické muzeum) USS Hornet


Hlavní show s představením nových produktů se však bude konat 10. září v přístavním městě Alameda v Kalifornii. Zde totiž kotví vyřazená letadlová loď USS Hornet. AMD si tento termín a místo zřejmě nevybralo náhodou. Od 5. do 11. září se zde pořádá každoroční akce "Týden patriotů a hrdinů" a spousta návštěvníků se tedy může přímo zúčastnit programu k uvedení karet. Datum také nebylo vybráno jen tak. Recenze a porovnání výkonu se totiž většinou objevují zhruba dva týdny po oficiálním ohlášení produktu. V tu dobu se také objevují karty na pultech. Tím pádem by mělo mít AMD vše připraveno zároveň s oficiálním vypuštěním operačního systému Windows 7

Zdroj: Bright Side of News

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama