ukazka-biostaru-s-p55
Novinka Ukázka Biostarů s P55

Ukázka Biostarů s P55

Michal Částka

Michal Částka

16. 7. 2009 00:00

Společnost Biostar je připravena na přicházející Lynfield s třemi základními deskami

Reklama

Tři nové základní desky od Biostaru s P55 chipsetem jsou připravené na nový procesor Lynfield. Nesou označení TPower I55, TP55 XE and T5 XE. Všechny nabízí plnou podporu LGA1156 a jsou osaditelné čtyřmi DDR3 pamětmi RAM o rychlosti až 1800MHz. Do všech můžete nainstalovat dvě grafické karty v zapojení Crossfire a disponují technologií GPU power saving. Najdete tu šest S-ATA konetorů pro připojení pevných disků nebo mechanik, Gigabitovou síťovku a 7.1 Audio.

Ukázka Biostarů s P55
i Zdroj: PCTuning.cz

Při bližším pohledu a porovnání zjistíme, že verze TP55 XE má velice podobné specifikace jako T5 XE, až na to, že má 8-fázové napájení a lepší celkový design.

Ukázka Biostarů s P55
i Zdroj: PCTuning.cz

TPower I55 je v podstatě to nejlepší a řadí se do absolutního High-endu. Ta má 12- fázové napájení pro procesor. Plně podporuje CrossfireX a SLI režim a DDR3 paměti s rychlostí až 2000MHz. Příslušenstvím se může oproti předchozím modelům pochlubit duálním Gigabitovým Ethernetem. Dá se říci, že se jedná o "overclockerskou" základní desku, která má kvalitně navržené chlazení a různým způsobem usnadňuje maximální přetaktování ( např. spouštěcí a resetovací tlačitka přímo na desce).

Ukázka Biostarů s P55
i Zdroj: PCTuning.cz

Všechny desky budou dostupné až v Září po uvedení Lynfieldu.

Zdroj: TCmagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama