nejsilnejsi-z-netbooku
Novinka Nejsilnější z netbooků?

Nejsilnější z netbooků?

Michal Kleman

Michal Kleman

24. 6. 2009 00:00 14

 Společnost ASRock chystá nový netbook, který pravděpodobně bude nejvýkonnější a nejvybavenější ze všech malých laptopů, které jsme mohli poslední dobou vidět.

Reklama

ASRock Multibook G22 je 12" zařízení, která ukrývá procesor Intel Atom 330, tedy dvoujádrový model, 2GB operační paměti typu DDR2 a hlavně desku se severním můstkem MCP79 s integrovaným grafickým jádrem nVidia GeForce 9400M. Celkem slušné specifikace na "maličký" netbook.

Nejsilnější z netbooků?
i Zdroj: PCTuning.cz

12,1" obrazovka má nativní rozlišení 1366 x 768 pixelů, úložný prostor je zajištěn 320GB pevným diskem a chybět nebude ani DVD vypalovačka, trojice USB portů, nebo 10 v 1 čtečka karet (SD, SDHC, MMC, MS, MS-Pro, High Speed SD, mini SD, microSD, Mobile-MMC, MS-Pro Duo). K ovládání poslouží multi-touch trackpad, dosud vídaný pouze u notebooků Apple.

Pro připojení k větší obrazovce poslouží HDMI výstup. Spojení se světem pak zařídí Ethernet, WiFi nebo Bluetooth, pro videochat bude dostupná i 1,3MPx kamera. I přes zkontaktování distributora společnosti ASRock se redaktorům serveru Hexus nepovedlo zjistit noc o dostupnosti nebo ceně tohoto zajímavého netbooku. Dodám snad už jen, že celé zařízení váží 1,5Kg, a to bez dodávané šestičlánkové baterie.

Podle Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama