intel-oddali-vydani-lga-1156
Novinka Intel oddálí vydání LGA 1156

Intel oddálí vydání LGA 1156

Michal Kleman

Michal Kleman

16. 1. 2009 00:00 1

Zdroje uvedené jako blízké výrobcům základních desek uvedly, že společnost Intel pozdrží uvedení nové mainstreamoé platformy postavené na architektuře Nehalem.

Reklama

Intel se prý rozhodl odložit vydání procesorů Lynnfield společně s čipsetem IbexPeak P55. Z původního plánu, který říkal, že nová platforma bude vypuštěna v červenci (VII.) je vydání posunuto minimálně o měsíc, tedy na začátek září (IX.). Zdroj však tvrdí, že novinka se může ještě zdržet, záležet bude na situaci trhu.

Intel oddálí vydání LGA 1156
i Zdroj: PCTuning.cz

Již včera jsme vám přinesli novinku o přeplněných skladech velkých výrobců motherboardů. Je otázkou, zda-li je tato zpráva pravdivá a Intel byl opravdu dotlačen k odsunutí, nebo jde pouze o zbožné přání výrobců. Po vydání čipsetu P55 hodlá Intel ukončit výrobu modelů P45 a P43 a čipsety čtyřkové řady s integrovaným grafickým jádrem přesunout to úplného low-endu.

Server DigiTimes v návaznosti na tuto newsku dodává, že Intel připravuje vzorky procesorů Havendale (tedy procesorů s integrovaným grafickým jádrem), jejich distribuce do továren výrobců by měla začít už v únoru (II.), testy a design desek pro tyto procesory by měly být hotové v červenci/srpnu (VII./VIII.). Masová produkce desek a nových procesorů se očekává na září/říjen (IX./X.) a na trhu tyto produkty dostaneme až v lednu (I.) 2010.

Podle DigiTimes

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama