dfi-vydava-dve-nove-x58-desky
Novinka DFI vydává dvě nové X58 desky

DFI vydává dvě nové X58 desky

Michal Kleman

Michal Kleman

1. 1. 2009 00:00

Oblíbený výrobce DFI uvádí na trh dvě nové desky s čipsetem Intel Tylersburg X58 pro procesory s jádrem Bloomfield. Kromě již představeného modelu DFI uvedlo jednu úplnou novinku.

Reklama

Již přibližně před čtrnácti dny byla představena deska DFI LANParty JR X58-T3H6, jde o MicroATX desku pro ty nejnáročnější. Kromě ní nyní DFI uvádí na trh i model LANParty DK X58-T3eH6. Ta je samozřejmě určena také pro procesory Core i7, ale už název nám napovídá, že jde o "full" ATX model, menší desky jsou totiž značeny písmeny JR před modelovým označením.

DFI vydává dvě nové X58 desky
i Zdroj: PCTuning.cz

Oproti své menší sestřičce může X58-T3eH6 nabídnout třetí PCIe x16 slot, což umožní TripleSLI zapojení. Tato deska je také jedna z prvních, která prošla certifikací u nNvidie. Kromě toho přibyl další PCI slot pro rozšiřující kartu a na desce najdeme také o dva SATA sloty více. Samozřejmostí je šest slotů pro operační paměť DDR3 a na I/O panelu najdeme také osmikanálový (7+1) audiovýstup. Konektor RJ-45 pro gigabitový ethernet je na desce pouze jeden. Jako u menšího modelu, větší má také signalizační diodu, a tlačítka Power, Reset, Clear CMOS. Obě desky by měly být brzy dostupné.

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama