sharkoon-venga-economy-levna-krasavice
Novinka Sharkoon Venga Economy - levná krasavice

Sharkoon Venga Economy - levná krasavice

Michal Kleman

Michal Kleman

18. 12. 2008 00:00 2

Společnost Sharkoon hodlá uvést na trh novou, designově velmi povedenou, skříň formátu miditower. Kvalitní skříň celkem známé značky bychom pak měli dostat za relativně malý peníz.

Reklama

Skříň s rozměry 180 × 460 × 410 mm jistě osloví nejednoho uživatele, její design je více než příjemný, mně osobně se velmi líbí, a to jak v klasické černé, tak v moderní bílé barvě. Zajímavě také působí otvory v čele skříně pro nasávání vzduchu, pravděpodobně však budou značně bránit průtoku vzduchu, budoucí majitelé mohou jen doufat, že panel je dobře opracován a nebude jakkoliv rezonovat. Čelo má kromě klasické výbavy, jako je tlačítko pro power a reset, LEDky pevného disku a aktivity systému, ještě audio in/out a sva USB konektory.

Sharkoon Venga Economy - levná krasavice
i Zdroj: PCTuning.cz
Sharkoon Venga Economy - levná krasavice
i Zdroj: PCTuning.cz


Do novinky Sharkoonu můžete namontovat až čtyři 3,5" pevné disky a stejný počet optických mechanik. Zadní panel poskytuje prostor pro sedm rozšiřujících karet. O chlazení se mohou starat až čyři ventilátory, v čele může být osazen veltilátor s rozměry až 120mm, vzadu maximálně 90mm a na bočnici umístíte 2x 80mm ventilátory, nebo jeden 120mm větrák. Skříni by jistě více slušela možnost osadit všude tiché a pomalé 120mm ventilátory, pro mnoho "šikulů" jistě bude rozšíření ventilačních otvorů o úkol č. 1 při koupi této skříně. Ventilátory si budete muset zakoupit sami - výrobce je nepřibaluje. Skříň by měla být k dostání za 34EUR, tedy asi 900Kč.

Podle TechPowerUP

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama