zamestnavatele-nemaji-radi-hrace-wow
Novinka Zaměstnavatelé nemají rádi hráče WoW

Zaměstnavatelé nemají rádi hráče WoW

FidoUncle

FidoUncle

18. 12. 2008 00:00 31

V našich končinách tento článeček asi úplně platit nebude, ale kdo ví jaké mají mezinárodní firmy vnitřní směrnice na nábor nových zaměstnanců.

Reklama

Nezáleží na tom jak hrdí jste, že máte svého paladina na levelu 78 oblečeného kompletně ve fialovém(hráči WoW vědí...), ve vlastním zájmu to ale nezmiňujte ve svém životopisu nebo nedej bože u pohovoru.

Zaměstnavatelé nemají rádi hráče WoW
i Zdroj: PCTuning.cz

Jedna z personálních agentur prý dostala od nejmenované společnosti přímý pokyn, aby jim neposílala hráče World of Warcraft. Pro takové lidi prý platí předpoklad, že se nebudou plně soustředit na svou práci a jejich spací návyky jsou také velmi vzdálené od normálu.

Podle webu Silicon Alley Insider je běžnou praxí, že zaměstnanci personálních agentur varují hráče WoW a jiných známých on-line her aby svůj koníček do životopisu raději neuváděli. Jinak se jim může stát, že jejich dílko poputuje rovnou do odpadkového koše. Někteří hráči si prý dokonce myslí, že jejich “závislost” je naučila užitečným věcem, jako dobrému plánování a sociálním dovednostem.

A co vy, zkusili jste si do CV dát WoW jako svého koníčka?

Podle Silicon Alley Insider

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama