logitech-g13-novy-herni-ovladac
Novinka Logitech G13, nový herní ovladač

Logitech G13, nový herní ovladač

Michal Mitrega

Michal Mitrega

10. 12. 2008 00:00 4

Logitech se konečně odvážil postavit úspěšnému hernímu ovladači Belkin Nostromo. Doba už přece jenom pokročila, a tak se nás Logitech bude snažit přesvědčit množstvím funkcí, které G13 zvládá.

Reklama

G13 Gameboard se snaží o maximální pohodlí. To by měl zajistit známý vlnitý design převzatý od Wave klávesnic a naklonění jednotlivých kláves. Ovladač by navíc měl dobře sedět na stole díky velkým neklouzavým nožičkám a váze celého řešení.

Logitech G13, nový herní ovladač
i Zdroj: PCTuning.cz

Gameboard nabízí až tři rozdílné herní módy, 25 programovatelných kláves a joystick. Makra se dají náhrávat ve hře přímo za běhu. Software navíc umožňuje zapnout předvolené režimy pro hry jako je World of Warcraft, Lord of the Rings Online, Call of Duty 4 a další. G13 má integrovanou paměť pro uschování až pěti profilů.

Logitech G13, nový herní ovladač
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro hračičky pak jistě bude zajímavé podsvícení, které se dá nastavit na stovky různých barev podle chuti. A mimo to, podsvícené klávesy se vždy hodí. Další výhodu poskytuje integrovaný LCD displej o rozlišení 160x43. Ten umožňuje zobrazovat herní statistiky (fragy a podobně), systémové informace nebo například zprávy od ostatních hráčů.

Jak je vidět, Logitech se opravdu snažil. G13 vypadá rozhodně zajímavě a má na to pokořit zaběhnuté výrobky jako je Zboard Fang.

Zdroj: Logitech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama