externi-graficka-karta-k-notebooku
Novinka Externí grafická karta k notebooku

Externí grafická karta k notebooku

Michal Mitrega

Michal Mitrega

28. 11. 2008 00:00 32

Společnost Fujitsu-Siemens přichází s malým a lehkým notebookem, který se dokáže proměnit v herní PC připojením externí grafické jednotky.

Reklama

Nový notebook slibuje 470% zvýšení grafického výkonu pokud připojíte externí grafickou jednotku - AMILO GraphicBooster. Samotný notebook AMILO Sa 3650 je velký jen 13,3 palců a váží pouhých 2,4 kilogramu. Výdrž na baterie je přitom slušných 4 a půl hodiny.

Externí grafická karta k notebooku
i Zdroj: PCTuning.cz

Externí grafická jednotka měří pouhých 18 x 13 x 3.35 cm a váží jen 0,5 kilogramu. V útrobách by jste našli ATI Mobility Radeon HD 3870 s HDMI a DVI portem, který je spolu s notebookem schopný připojit až tři další monitory a díky dvěma integrovaným USB portům i například bezdrátovou klávesnici a myš.

Externí grafická karta k notebooku
i Zdroj: PCTuning.cz

GraphicBooster má 512MB paměti, což mu umožňuje rozběhat i velmi náročné herní tituly. Set notebooku a grafické jednotky bude dostupný během prosince za blíže neurčenou cenu.

Notebook s externí grafickou kartou je zajímavé řešení pro každého kdo požaduje mobilitu notebooku a grafický výkon a pohodlí běžného počítače.

Zdroj: Fujitsu-Siemens

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama