neplatne-seriove-cislo-u-c-c-ra-3
Novinka Neplatné sériové číslo u C&C: RA 3

Neplatné sériové číslo u C&C: RA 3

FidoUncle

FidoUncle

4. 11. 2008 00:00 30

O tom, že ne vždy se všechno povede na 100% by nyní mohla vyprávět například společnost Electronic Arts v případě svého nejnovějšího příspěvku herní zábavě.

Reklama

Po letech čekání na pokračování úspěšné série Command & Conquer se na trh dostává jeho aktuálně poslední díl Command & Conquer: Red Alert 3. Jak se hra povedla necháme na specializovaných webech a časopisech. Je tu však něco co se nepovedlo a EA se k tomu postavila po svém.

Neplatné sériové číslo u C&C: RA 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Stalo se, že tiskařský šotek byl k neuhlídání a zatoulal v tištěném manuálu jedno písmenko. Ono by nebylo až tak důležité, kdyby se nenalézalo ve 20 místném CD key. Řada uživatelů tak dostala manuál se sériovým číslem o délce pouze 19 znaků.

Uživatelé s tímto stavem samozřejmě moc spokojeni nejsou a EA si stěžovali. Pokud čekáte, že snad EA uživatelům pošle číslo správné, tak hádáte špatně. EA prostě hráčům doporučila, že když už 19 číslic znají, tak tu poslední si prostě mají tipnout. Krásné je, že máte na výber ze znaků A-Z a 0-9, tedy pouhých pár desítek kombinací.

Ano, je to řešení, ale řekněme, že né moc příkladné, co říkáte?

EDIT: Pokud se chcete opravdu pobavit, mrknete se na stránky Conquer this Life

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama