ddr3-od-team-group
Novinka DDR3 od Team Group

DDR3 od Team Group

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

16. 9. 2008 00:00 38

Pokud se mnou nebudete souhlasit, že k masovému rozšíření DDR3 pamětí zdaleko nedošlo, "tak jste jen pičmulínci s ATI grafikama" jak řekl jeden nejmenovaný "guru" českého IT blogování :).

Reklama

Tisková zpráva mluví hned o dvou typech nových pamětí a obě dostaly lichotivé přízvisko "Overclocking Heroic Duo". Oba kity mají kapacitu 4GB a první z nich je DDR3-1800 a DDR3-2000. Tyto modely také spojuje přemrštěný chladič, který má zaručovat dostatečné chlazení jak v základu, tak i při pořádných OC hodech. Pod chladícím heatsinkem se nachází 8-mi vrstvé PCB, které nese osm čipů v BGA package (Ball grid array). Každý z modulů je otestován řadou testů, takže neduh poslední doby "často nefunkční paměti" by měl být eliminován.

DDR3 od Team Group
i Zdroj: PCTuning.cz

DDR3 od Team Group
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Paměti od Team mají čipy EPP (Enhance performance profiles) a XMP (Extreme memory profiles). Aby nezůstala nevyřešena otázka časování: 2000MHz moduly pracují při 1.9 voltech s časováním 9-9-9-24 a 2T; 1800MHz moduly kolaborují také s napětím 1.9 voltu, ale s časováním 8-8-8-24 a 2T.

Zdroj:

tweaktown

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama