alarm-pro-zavisle-ve-wow
Novinka Alarm pro závislé ve WoW

Alarm pro závislé ve WoW

Ctibor

Ctibor

17. 7. 2008 00:00 41

Závislost na počítačových může dorůst do stejných rozměrů jako je tomu u nejběžnějších adiktivních prostředků dnešní doby. Nový patch pro WoW se s tím snaží aspoň trochu něco dělat.

Reklama

Asi každý z vás někdy zažil situaci, kdy jste usedli k počítačové hře a hráli, hráli a hráli dál, až jste v lepším případě zjistili, že venku už není světlo, v tom horším, že už je tam světlo zase. Tomuto rozčarování se alespoň částečně rozhodli čelit sami tvůrci MMORPG World of Warcraft, kteří do posledního patche, jenž vyšel v úterý, implementovali jakýsi budík. Ten vás pak včas upozorní, že jste se dostali na vaši vymezenou dobu hraní, a to jak zvukově, tak textem - "PUT DOWN THE CRACK PIPE NOW".

Jedná se jistě o nápad dobrý a chvályhodný, ja však otázkou, jak bude fungovat. Malá část hráčů si snad po určené době řekne, že už to stačilo, ale nevěřím, že tomu tak bude ve větším měřítku. Stejně jako při ranním budíku, když nemusíte jít do práce, jen jednoduše zmáčknete čudlík a spíte dál, tak si u WoW řeknete, že jeden quest navíc a pak už vážně skončíte. A pak ještě jeden a ještě jeden. Mě osobně naštěstí fenomén MMORPG nezasáhl a musím říct "díky bohu".

Pokud má někdo s WoW alarmem osobní zkušenost, budu velmi rád, když se vyjádří do diskuze pod článkem.

Zdroj: TG Daily

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama