asus-a-desktop-na-4ghz
Novinka Asus a desktop na 4GHz

Asus a desktop na 4GHz

JeanVEGA

JeanVEGA

21. 6. 2008 00:00 17

Firma Asus nedávno zveřejnila specifikace nového stolního herního systému. Kromě zajímavého designu nabídne i ultimátní výkon.

Reklama

Tento desktop s názvem ARES CG6155 je systémem určeným pro nejnáročnější hráče s nejvyššími nároky. Aby byl schopný dodávat dostatečné množství energie výkonným komponentům, ukrývá ve svých útrobách dva napájecí zdroje s celkovým výkonem 2kW a je vybaven vodním chlazením kvůli zabezpečení perfektní stability. Pohonní jednotku tvoří procesor Intel Core2 Extreme QX9650 s původní frekvencí 3GHz, jenž byla přímo výrobcem zvednuta na 4GHz.

Asus a desktop na 4GHz
i Zdroj: PCTuning.cz

Na základní desce s chipsetem Nvidia nForce 790i Ultra SLI najdeme osazenou trojici grafických karet GeForce GTX 280 v zapojení 3-Way SLI a paměťové moduly typu DDR3 s celkovou kapacitou 8GB. ARES CG6155 může být vybaven pevnými disky s kapacitou až 4TB a nabízí dva porty typu gigabit Ethernet. Díky Blu-ray mechanice a podpoře high-definition audia je ho možné využít i jako multimediální centrum. Dodává se s předinstalovaným operačním systémem Microsoft Vista Ultimate, herní klávesnicí, myší mousepadem a hreadsetem. Datum vydání a cena jsou zatím neznámé.

Zdroj: electronista

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama