dell-napravuje-chybne-klavesnice-svych-laptopu
Novinka Dell napravuje chybné klávesnice svých laptopů

Dell napravuje chybné klávesnice svých laptopů

Moll

Moll

3. 5. 2008 00:00 7

Dell se podařilo provést opravdu nevídanou chybu - do evropských obchodů rozeslala laptopy se špatně rozvrženou klávesnicí.

Reklama

Chyba se týká modelů Vostro 1310 a 1510 z omezené dodávky z poloviny dubna. Oba mají klávesnici, na které se několik kláves nachází na místech, kde by je čekal jen málokdo.

Nejde jen o špatný popisek kláves, nějakým opravdu kouzelným nedopatřením se na klávesnici objevila klávesa Shift s většími rozměry, než by bylo záhodno a nová klávesa "\", která byla vložena mezi Shift a klávesu "Z", tak posunula celou řadu doprava. Tyto klávesové manévry narušily tradiční rozvržení klávesnice a jistě uznáte, že zákazník píšící všemi deseti musel být po nákupu jednoho z modelů Vostro docela překvapen.

Dell napravuje chybné klávesnice svých laptopů
i Zdroj: PCTuning.cz

Dell až do vyřešení problému pozastaví dodávky těchto laptopů. Zákazníci, kteří model s originálním rozvržením zakoupili, si budou moci vybrat, zda si pomocí obdržené soupravy na výměnu klávesnice přístroj opraví sami, či si na opravu zavolají zaměstnance Dellu. Mluvčí společnosti, Jennifer Davis, tvrdí, že nainstalovat novou klávesnici je prostě "hračka".

Říká se, že negativní reklama je také reklama. Sám za sebe však doufám, že se metoda "notebooků s překvapením" v marketingových příručkách neobjeví.

Podle PCWorld

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama