Tipy na vánoční dárky: jaké hry pod stromeček?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Tipy na vánoční dárky: jaké hry pod stromeček?

Tipy na vánoční dárky: jaké hry pod stromeček? | Kapitola 5

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 11. 2016 03:00 17

Seznam kapitol

1. Adventury 2. Strategie 3. Akční 4. Závodní/simulátory
5. RPG 6. Pro vaše děti a příležitostně hrající přítelkyně 7. Dárky pro náročné

Rok 2016 se za pár hodin dostane do svého posledního měsíce, což znamená, že je nejvyšší čas myslet na vánoční svátky a nákup dárků. Pokud jste ještě nevybrali všechny dárky pro své nejbližší a máte ve svém okolí náruživé hráče, pomůžeme vám několika tipy na nejlepší krabicové hry tohoto roku z nejrůznějších herních žánrů.

Reklama

Tyranny

Další skvostné dílo od Obsidian Entertainment nese jméno Tyranny. Jedná se o klasické RPG s real-timeovými souboji, během nichž můžete kdykoliv zapauzovat a rozdat další příkazy. Nejlepší na celé věci je ale zasazení – Tyranny z vás udělá poskoka pána zla a dá vám za úkol prosadit v kraji jeho vůli. K prosazování svých zákonů přitom máte k dispozici různé prostředky. Ty se ovšem silně podepisují na vašich pozdějších možnostech a hratelnosti, takže musíte dobře přemýšlet o každém rozhodnutí. Tyranny údajně není lehká a i vzhledem k celkovému pojetí se hodí spíše do rukou zkušených hráčů.

Tipy na vánoční dárky: jaké hry pod stromeček?
i Zdroj: PCTuning.cz

World of Warcraft: Legion

V pořadí šesté rozšíření k legendární MMORP World of Warcraft musí mít každý, kdo má k původní hře kladný vztah. Hra příběhově navazuje na předchozí datadisk Warlords of Draenor a kromě okamžitého boostu obsahuje hromadu nových dungeonů, raidů, zbraní, vylepšení a překopaný honor systém.

Tipy na vánoční dárky: jaké hry pod stromeček?
i Zdroj: PCTuning.cz

Dark Souls 3

Dark Souls je série legendárních akčních RPG, kterou lidi buď milují, nebo nenávidí. Důvodem je vcelku nekompromisní obtížnost, ale také vyprávění příběhu v náznacích tak, abyste si sami dávali dvě a dvě dohromady a museli přemýšlet, o co jde. Na začátku tohoto roku vyšel v pořadí už třetí díl Dark Souls, který sérii konečně oživil nejen pár zajímavými herními mechanikami, ale také líbivějším grafickým zpracováním, což bylo asi to jediné, co sérii opravdu chybělo.

Poznámka: Před několika dny vyšel datadisk Dark Souls III: Ashes of Ariandel, který Dark Souls 3 rozšiřuje o nový svět Ariandel sestávají z nových zákoutí, bossů, nepřátel, kouzel, zbraní a dalšího vybavení. Tento datadisk může posloužit jako alternativa v případě, že budete kupovat dárek hráči, který již Dark Souls 3 vlastní.

Tipy na vánoční dárky: jaké hry pod stromeček?
i Zdroj: PCTuning.cz

Recenze Dark Souls 3 na PC Tuningu.

Další tipy:

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama