th-55lfv5-nova-videostena-panasonic-s-5-3-mm-sirokym-rameckem
Novinka TH-55LFV5 – nová videostěna Panasonic s 5,3 mm širokým rámečkem

TH-55LFV5 – nová videostěna Panasonic s 5,3 mm širokým rámečkem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

19. 10. 2013 12:00 3

Divize Panasonic Visual Systém Solustion představila novou videostěnu, označenou jako TH-55LFV5, která se pochlubí především mimořádně tenkým rámečkem pouhých 5,3 mm. 

Reklama

TH-55LFV5 je novým přírůstkem do stávající řady videostěn TH-55LFV50. Specifikem celé řady je velmi vysoká hodnota jasu, která v případě tohoto modelu dosahuje 500 cd/m². Stěna je navržena speciálně pro veřejné prostory s výrazným okolním osvětlením, proto je také displej zařízení vybaven antireflexním povrchem. 

TH-55LFV5 – nová videostěna Panasonic s 5,3 mm širokým rámečkem
i Zdroj: PCTuning.cz

Displej videostěny je založen na technologii panelu IPS a je vybaven přímým podsvícením LED Direct. Tento displej zajišťuje široké pozorovací úhly a díky antireflexní úpravě jsou omezeny odlesky z okolního osvětlení. Videostěna je schopna zobrazovat ve Full HD kvalitě, tedy v rozlišení 1920 × 1080 pixelů. Panel nabídne kromě tenkého rámečku také solidní tloušťku 122 mm. Spotřeba videostěny je 220 W. 

TH-55LFV5 – nová videostěna Panasonic s 5,3 mm širokým rámečkem
i Zdroj: PCTuning.cz

Stěna je také kalibrována již od výroby, což ulehčí instalaci zařízení. Pokud se uživatel rozhodně měnit nastavení barev, jsou změny uloženy do interní paměti zařízení, odkud mohou být nastavení v případě změny znovu nahrána. Panel by měl být také vysoce odolný a to především díky kovovému robustnímu rámu, díky čemuž by se mělo minimalizovat riziko poškození při instalaci. 

TH-55LFV5 bude k dispozici již od příštího měsíce. 

Zdroj: TZ Panasonic
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama