smartphone-galaxy-s-iii-na-nejpresvedcivejsi-fotografii-k-predstaveni-dojde-22-kvetna
Novinka Smartphone Galaxy S III na nejpřesvědčivější fotografii. K představení dojde 22. května?

Smartphone Galaxy S III na nejpřesvědčivější fotografii. K představení dojde 22. května?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 3. 2012 12:00 6

K představení nové vlajkové lodi korejského výrobce prý dojde na konci května v Londýně, informuje o tom server Androdicentral.

Reklama

O tom, že je smartphone Galaxy S III opravdu blízko svému uvedení, netřeba pochybovat. Svědčí o tom nepřeberné množství spekulací, které se v posledních dnech objevily na webu.

Po fotografii, jež byla údajně pořízena přístrojem s kódovým označením GT- I9300 (označení by mělo patřit právě S III), se včera odněkud vynořil render, na kterém se pravděpodobně nachází možná podoba Galaxy S III.

Zlobivé dítko mobilního byznysu, Eldar Murtazin, snímek okomentoval slovy, že sice nevystihuje zcela finální podobu připravovaného zařízení, ale z dosud zveřejněných renderů se mu zatím nejvíce podobá.

Půjde tedy zřejmě o velkou placku, jejíž přední část zaplní velký displej, pod nímž by se mělo nacházet jediné fyzické tlačítko. Přístroj by mohl mít poměrně výrazné okraje. Samsung chce asi předejít případným sporům s Applem.

Vítanou novinkou je pak mechanické tlačítko fotoaparátu, které se nachází na pravém boku. Samsung Galaxy S III by měl být představen 22. května v Londýně na události Unpacked Event.

Proč zrovna v Londýně? Korejská firma patří k důležitým partnerům letních olympijských her, které se zde budou zanedlouho konat a proto se dá předpokládat, že Samsung chytí velkou příležitost za pačesy a jeho marketingové oddělení pojede během svátku všech sportovců na plné obrátky.

Smartphone Galaxy S III na nejpřesvědčivější fotografii. K představení dojde 22. května?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Androidcentral

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama