samsung-oznamuje-novy-lcd-panel
Novinka Samsung oznamuje nový LCD panel

Samsung oznamuje nový LCD panel

Michal Částka

Michal Částka

9. 10. 2009 00:00 7

Nový 23" LCD panel s označením XL2370 od společnosti Samsung.

Reklama

Jestli plánujete nový a kvalitní LCD panel s technologií LED, tak tento Samsung XL2370 by mohl být tou pravou volbou. LCD monitory od Samsungu patřily vždy ke špičce na trhu a i tento 23" monitor nebude žádnou výjimkou. Dosahuje rozlišení 1920 x 1080 pixelů s dobou odezvy 2ms a dynamickým kontrastním poměrem 5 000 000:1.

Samsung oznamuje nový LCD panel
i Zdroj: PCTuning.cz

Nedá se říci, že se bude jednat o nevybavený LCD monitor. Z druhé fotografie je vidět hned několik vstupních konektorů typu DVI, HDMI a pokud mě zrak neklame tak možná i USB hub? Dostupný má být od tohoto měsíce v USA. Jako u většiny LCD panelů od Samsungu, tak i tento má dotyková tlačítka pro jednotlivá nastavení v menu - to osobně moc neprožívám a preferuji obyčejné mikro spínače, kde poznáte jasný stisk.

Samsung oznamuje nový LCD panel
i Zdroj: PCTuning.cz

Více prezident Samsung Electronics, Doug Albregts řekl něco ve smyslu, že tento nový LCD monitor tvoří nový standard v high-endu, který vyniká vysokou kvalitou obrazu a velkou ostrostí za přijatelnou cenu. Tomu bych docela věřil, protože v USA začíná cena na 299 dolarech = cca 5000 Kč. To je vstkutku docela slušná cena, ovšem teď záleží za jakou se bude prodávat u nás v ČR.

Zdroj: TCmagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama