samsung-galaxy-note-pro-dorazi-do-evropy-7-unora
Novinka Samsung Galaxy Note Pro dorazí do Evropy 7. února

Samsung Galaxy Note Pro dorazí do Evropy 7. února

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

25. 1. 2014 08:00 2

Samsung v rámci výstavy CES 2014 představil čtveřici nových tabletů, mezi nimiž byl i 12,2palcový profesionální tablet Galaxy Note Pro.

Reklama

Pokud jste propásli jeho představení, jedná se o 12,2palcový tablet s rozlišením displejem 2560 × 1600 obrazových bodů. Určen je především pro profesionální použití díky předinstalovaným nástrojům, jako je organizér e-Meeting či aplikaci pro hromadnou konferenční komunikaci WebEx. 

Samsung Galaxy Note Pro dorazí do Evropy 7. února
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř tabletu nalezneme SoC Qualcomm Snapdragon 800 s frekvencí 2,3 GHz a se čtyřmi jádry Krait 400 v kombinaci se 3GB RAM pamětí. Vnitřní úložiště bude mít kapacitu 32 GB s možností rozšíření pomocí microSD karty. Tablet bude dodáván také i s inteligentním stylusem. Samsung zůstává věrný Androidu a vybavil nový tablet operačním systémem Android ve verzi 4.4 KitKat.

Přečtěte si více zpráv o chytrých telefonech a aplikacích pro ně - svetaplikaci.tyden.cz

Server Tabletsmagazine nyní informuje, že by tento tablet měl zanedlouho dorazit na pulty evropských obchodů. Konkrétně bychom se ho měli dočkat 7. února a jeho cena by se měla pohybovat kolem 749 euro, což v přepočtu přibližně 20 500 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama