nastupce-htc-one-se-predstavi-25-unora
Novinka Nástupce HTC One se představí 25. února

Nástupce HTC One se představí 25. února

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 2. 2014 08:30

Společnost HTC začala rozesílat pozvánky, ve kterých zve na představení svého klíčového smartphonu pro rok 2014. Novinka The All New One bude přímou konkurencí pro očekávaný Samsung Galaxy S5. V prodeji  se objeví ve stříbrném, šedivém a nyní nezbytném zlatém provedení.

Reklama

Nové špičkové HTC by mělo mít čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon, 2 GB RAM a fotoaparát se dvěma snímači, který doplní duální LED.

Na produktové fotografii, kterou zveřejnil twitterový účet @evleaks, dále můžeme vidět použití softwarových ovládacích prvků a reproduktorů Boomsound. Ty jsou umístěné v horní a spodní části čelní strany zařízení.

Displej telefonu si nejspíše bude muset vystačit s Full HD rozlišením (1920 × 1080 bodů), přestože dříve se spekulovalo o nasazení panelu s ultravysokým QHD rozlišením (2 560 × 1 440 obrazových bodů). Obrázek také zachycuje nové prostředí Sense 6.0 integrované do operačního systému Android 4.4 KitKat.

Nástupce HTC One – telefonu, který i přes své nesporné kvality prodejně selhal, bude představen na veletrhu MWC v Barceloně 25. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama