minimalni-pozadavky-call-of-duty-advanced-warfare-zahrnuji-6-gb-ram
Novinka Minimální požadavky Call of Duty: Advanced Warfare zahrnují 6 GB RAM

Minimální požadavky Call of Duty: Advanced Warfare zahrnují 6 GB RAM

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 8. 2014 11:00 19

Herní vývojářské studio Activison oficiálně odhalilo minimální požadavky pro spuštění chystané akční střílečky Call of Duty: Advanced Warfare. 

Reklama

Jak to tak vypadá, tak na plynulé rozjetí nového pokračování populární série Call of Duty bude muset být vaše sestava vybavena minimálně 6 GB operačních pamětí, přičemž doporučená kapacita pamětí je uváděna jako 8 GB. Mezi minimální požadavky patří také 64bitový operační systém a to buď Windows 8 nebo Windows 7. 

Minimální požadavky Call of Duty: Advanced Warfare zahrnují 6 GB RAM
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Hra bude po instalaci zabírat 40 GB místa na vašem disku a požadovaná bude také grafická karta s podporou DirectX 11. Minimem by tak mohla být například karta NVIDIA GTS 450 či alternativa od AMD v podobě grafiky HD 5870. Optimální doporučenou kartou je však NVIDIA GTX 760 se 4 GB grafických pamětí. 

Požadavky na procesor již tak konkrétní nejsou. Vaše sestava by však měla zahrnovat některý z procesorů Intel či AMD se dvěma či třemi jádry. Hru je již nyní možné předobjednávat v e-shopu studia Activision za cenu 59,99 dolarů, tedy přibližně 1 250 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama