lg-vyvinulo-dalsi-zmenseninu-lg-g3-s-5-2-displejem
Novinka LG vyvinulo další zmenšeninu LG G3 s 5,2" displejem

LG vyvinulo další zmenšeninu LG G3 s 5,2" displejem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

7. 8. 2014 15:00

G chce dále vydělat na velké popularitě svého vlajkového modelu LG G3. Po vydání zmenšeniny s velikostí displeje 5 palců nazvané LG G3 Beat, chystá LG také model LG G3 A.

Reklama

Telefon má prakticky stejný design jako LG G3, nabídne pouze namísto 5,5palcového displeje displej 5,2" s rozlišením Full HD. Osekán však nebyl jen displej ale také vnitřní výbava. Namísto SoC Snapdragon 801 bude model s přídomkem "A" vybaven čtyřjádrovým Snapdragon 800 a místo 3GB RAM se dočkáme pouze 2 GB. 

Vnitřní úložiště zůstane zachováno na původní hodnotě dražšího modelu, tedy na 32 GB, které bude možné rozšířit pomocí microSD karty. Ochuzena byla také baterie, která nabídne kapacitu 2610 mAh. LG G3 A si ale zachová stejný 13 Mpx zadní fotoaparát, kterému sekunduje 2,1Mpx čelní kamera. Stejně jako jeho větší sourozenec, nabídne i LG G3 A podporu LTE a operační systém Android 4.4 KitKat. 

LG vyvinulo další zmenšeninu LG G3 s 5,2" displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

LG G3 A by se mělo v těchto dnech začít prodávat exkluzivně v Koreji za cenu 704 000 korejských wonů, což je v přepočtu více než 14 000 Kč. Vzhledem k ceně původního modelu by se však u nás měl telefon v budoucnu objevit za cenu nižší. Samozřejmě pouze v případě, že dojde na celosvětovou distribuci. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama