lg-sklada-reparat-pripravuje-tablet-optimus-pad-2
Apple Novinka LG skládá reparát, připravuje tablet Optimus Pad 2

LG skládá reparát, připravuje tablet Optimus Pad 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2011 11:30

Tentokrát se to pravděpodobně už obejde bez pompézních reklam a laciných narážek na konkurenci. Zařízení bude nejspíše oficiálně představeno na veletrhu MWC 2012.

Reklama

Pokud nežijete dlouhodobě pod kamenem, pravděpodobně máte ještě v živé paměti ryze trapnou podívanou, kterou nám LG naservírovalo při příležitosti uvedení multimediálního tabletu s názvem Optimus Pad.

Zařízení příliš úspěšné nebylo. V recenzích sklízelo průměrná hodnocení a chladně jej přijali i samotní uživatelé. LG si chce zřejmě napravit reputaci. Na veřejnost totiž prosakují informace o tom, že připravuje Optimus Pad 2.

Na zadní straně tabletu se pravděpodobně bude nacházet dvojice stereoskopických kamer. Co se týče dalších informací, příliš se toho neví.

Příští rok bude patřit čipsetu Tegra 3, tudíž je pravděpodobné, že se výkonné SoC objeví i v tomto zařízení. Operačním systémem bude Android, to považujeme za jistotu. Půjde již o čtvrtou generaci s označením Ice Cream Sandwich? Asi ano.

Pokud by tomu tak nebylo, LG by ostatním výrobcům, např. Asusu a zařízení Transformer Prime, mohlo konkurovat jen těžko. Představení tabletu Optimus Padu 2 pravděpodobně proběhne v únoru na veletrhu Mobile World Congress 2012.

LG skládá reparát, připravuje tablet Optimus Pad 2
i Zdroj: PCTuning.cz

ilustrační obrázek

Zdroj: Pocketnow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama