lg-g4-dostane-novy-android-6-0-marshmallow-uz-pristi-tyden
Novinka LG G4 dostane nový Android 6.0 Marshmallow už příští týden

LG G4 dostane nový Android 6.0 Marshmallow už příští týden

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 10. 2015 21:00 1

O tom, že LG připravuje Android 6.0 pro svou současnou vlajkovou loď, model G4, jsme vás už několikrát informovali. Nyní se tento výrobce opět ozval, když uvedl, že s distribucí aktualizace začne už v průběhu příštího týdne. Prvním trhem, kde se Marshmallow objeví, bude Polsko.

Reklama

LG sebou pořádně hodilo a přišlo se zprávou, že aktualizace pro špičkový telefon G4 na Android 6.0 je již hotová. K uživatelům by se měla začít dostávat příští týden. První na řadě je prý Polsko, později se update rozšíří i do dalších regionů.

Android 6.0 přináší změny hlavně „pod kapotou“. Systém Googlu se v nové verzi dočkal kompletní přestavby správy oprávnění, vylepšení bezpečnosti, výkonu, či usnadnění přístupu k hlasovému vyhledávání. Marsmallow potěší také tím, že šetří energií. Režim Doze dokáže rozpoznat, pokud je telefon odložen třeba někam na stůl a delší dobu v nečinnosti. V tuto chvíli ho přivede do režimu spánku, při kterém vypne veškeré synchronizační procesy, zabrání aplikacím v probouzení procesoru nebo obrazovky a také přeruší síťový provoz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama