konvertibilni-tablet-s-windows-10-alcatel-plus-10-dorazi-v-cervnu-vime-za-kolik
Novinka Konvertibilní tablet s Windows 10 Alcatel Plus 10 dorazí v červnu. Víme za kolik

Konvertibilní tablet s Windows 10 Alcatel Plus 10 dorazí v červnu. Víme za kolik

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 3. 2016 08:00

Alcatel se na veletrhu MWC zbavil přídomku OneTouch a představil několik povedených zařízení. Jedním z nich je tablet Plus 10 s připojitelnou klávesnicí, která zároveň slouží jako hotspot.

Reklama

Plus 10 je vůbec prvním konvertiblem od Alcatelu. Lze ho používat v režimu tabletu, v režimu notebooku nebo v režimu stojánku, který najde své využití například při prezentacích nebo sledování filmů.

Tablet běží na operačním systému Windows 10 a ovládat ho je možné skrze 10,1" dotykový displej s nižším rozlišením 1 280 × 800 pixelů. Výkon obstarává čtyřjádrový Atom x5 Z8350 od Intelu taktovaný na 1,92 GHz a operační RAM paměť dosahuje 2 GB. Úložiště pojme 32 GB dat a není problém jej dále rozšířit pomocí paměťové microSD karty.

Energii tabletu dodává 5 830mAh baterie a dalších 2 580 mAh přidá klávesnice, z níž lze učinit WiFi hotspot, na který se může připojit až patnáct zařízení. Mimo toho obsahuje klávesnice i modul pro rychlé sítě LTE Cat 4. K dispozici jsou uživatelům také dva fotoaparáty (5Mpx zadní a 2Mpx přední) nebo duální stereo reproduktory. Tablet a dok nabízejí rovněž širokou nabídku portů včetně USB standardní velikosti a konektorů microUSB a microHDMI.

Alcatel Plus 10 v kovově-stříbrném provedení se na českém a slovenském trhu začne prodávat v červnu za cenu 9 499 Kč (349,99 eur).

 Konvertibilní tablet s Windows 10 Alcatel Plus 10 dorazí v červnu. Víme za kolik
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama