kamerka-rollei-actioncam-ac560-v-prodeji-co-nabizi
Novinka Kamerka Rollei ActionCam AC560 v prodeji. Co nabízí?

Kamerka Rollei ActionCam AC560 v prodeji. Co nabízí?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 1. 2019 18:00

Společnost Rollei rozšiřuje nabídku svých akčních kamer o nový model Actioncam 560 Touch, který přichází s dotykovým ovládáním a nahráváním videa v rozlišení 4K s rychlostí snímání 60 fps. Mimo to novinka nabízí i dvojnásobnou snímkovací frekvenci 120 fps ve Full HD.

Reklama

Obraz z Rollei Actioncam 560 Touch je zachycený 160° širokoúhlým objektivem a elektronicky stabilizován (EIS) pomocí šestiosého gyroskopu. Výrobce uvádí, že s kamerou zůstanete v akci až 95 minut s plně nabitou baterií (bez WiFi) a dalších 95 minut můžete natáčet na druhou baterii, která je součástí balení. Novinku lze snadno ovládat pomocí dotykového displeje, nebo bezdrátově za použití dálkového ovládání.

V balení Actioncam 560 Touch najdete také 3 praktické barevné filtry, které se mimo jiné hodí ke kompenzaci zbarvení při fotografování pod vodou. Filtry se jednoduše nacvaknou na podvodní pouzdro, které leze použít při potápění až do 40 metrů.

Kamerka Rollei ActionCam AC560 v prodeji. Co nabízí?
i Zdroj: PCTuning.cz

Červený filtr zlepšuje barvy při potápění v hloubkách mezi 3 až 15 metry, šedý filtr slouží jako ND filtr k ztmavení obrazu při intenzivním slunečním světle a růžový filtr je – podle Rollei, ideální pro použití v tropických vodách.

Doporučená koncová cena kamerky Rollei Actioncam 560 Touch činí 3 990 Kč s DPH. Na produkt se vztahuje záruka 24 měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama