headset-gamdias-hephaestus-ma-hlinikove-chlazeni
Novinka Headset Gamdias Hephaestus má hliníkové chlazení

Headset Gamdias Hephaestus má hliníkové chlazení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 1. 2014 09:30

Společnost Gamdias na českém a slovenském trh uvádí novinku z řady profesionálních herních headsetů - Hephaestus. Ten je určen především pro hráče a nadšence, kteří tráví většinu času se sluchátky na hlavě. Zároveň jej ocení všichni, kteří si potrpí na osobitý design spolu s kvalitním provedením.

Reklama

Hephaestus je vybaven speciálním hliníkovým chlazením obou mušlí, které maximalizuje komfort a pohodlí při dlouhodobém používání a nedochází tak k nepříjemnému pocení a přehřívání uší. Mušle spolu s náhlavním mostem jsou potaženy kůží. O kvalitní podání zvuku se starají 40mm neodymové reproduktory s rozsahem 20 Hz až 20 kHz.

Sluchátka také rozlišují odkud zvuk během hraní přichází a podle toho vibruje pravá nebo levá mušle, což dává hráči výhodu oproti soupeři, lepší přehled o situaci a možnost tak včas a přesně reagovat.

Headset je pro čistou a srozumitelnou komunikaci vybaven flexibilním mikrofonem, který si může hráč nastavit přesně do polohy, která mu vyhovuje a je doplněn o technologii pro potlačení okolních ruchů, díky jíž spoluhráči uslyší pouze hlas hráče a nikoliv například ryk z ulice.

Pro potřebu rychlého vypnutí mikrofonu nebo upravení hlasitosti, je na přívodním kabelu umístěné elegantní podsvícené ovládání, takže jsou ovládací prvku zřetelně viditelné i ve tmě. Kabel má délku 2,5 metru, což hráči umožňuje pohodlné připojení i k počítači umístěnému například pod stolem a pro maximalizaci odolnosti je kabel opleten.

Doporučená koncová cena headsetu Hephaestus je 1 999 korun s DPH. Na výrobek firmy Gamdias se vztahuje dvouletá záruka.

Headset Gamdias Hephaestus má hliníkové chlazení
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Gabdias TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama