genius-prichazi-s-ring-mouse-2-prezenterem
Novinka Genius přichází s Ring Mouse 2 prezentérem

Genius přichází s Ring Mouse 2 prezentérem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 4. 2013 10:00 1

Genius oznámil vydání nové vylepšené Ring Mouse 2. Ta přináší stejné funkce s vylepšeným designem v pogumovaném těle. 

Reklama

Tento „prsten“ Ring Mouse 2 je ideální pomůckou na cesty a pro prezentační účely. Prsten-myš má na sobě pět tlačítek, které představují klasická tlačítka počítačové myši. Prsten se dá použít podobně jako běžná myš, takže poslouží například k surfování na internetu mimo domov. 

Ring Mouse 2 nás nadchne příjemným gumovým vzezřením, díky němuž se myš nepoškodí ani na cestách, třeba při přepravě v kapse. Tato přenosná myš poslouží především k prezentačním účelům, je tedy vhodná pro vzdělávací pracovníky a učitele, kteří si pro prezentování můžou připojit své vlastní přenosné zařízení. Navíc součástí balení je také váček, do kterého můžete prsten uložit.

Genius přichází s Ring Mouse 2 prezentérem
i Zdroj: PCTuning.cz

Genius Ring Mouse 2 funguje až do vzdálenosti 30 m. Konstrukce s gumovým kroužkem navíc oproti předchozí verzi zvyšuje komfort pro uchopení. Kroužek navíc poslouží také jako paměťová jednotka pro pico přijímač USB při přechodu z místa na místo. Celkový vnější vzhled byl od předchozí verze také vylepšen a je nyní více moderní a elegantnější. Ring Mouse 2 je k dispozici ve dvou barvách a to ve stříbrné a v barvě titanu.

Tento malý prezentér je napájen ultra tenkou Li-ion baterií, tudíž nejsme nuceni měnit baterie jako u jiných prezentérů. Na prstenu také nalezneme diodu indikující nutnost dobití baterie, která bliká modře, když je potřeba baterii dobít. 

Genius přichází s Ring Mouse 2 prezentérem
i Zdroj: PCTuning.cz

Ring Mouse 2 je už nyní k dispozici v USA a v Kanadě za doporučenou maloobchodní cenu 49,99 USD, což je asi 1 000 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama