genius-eco-u600-zalozni-nabijecka-pro-smartphony-a-tablety
Apple Novinka Genius ECO-u600: Záložní nabíječka pro smartphony a tablety

Genius ECO-u600: Záložní nabíječka pro smartphony a tablety

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 2. 2013 07:00

Pro ty, kteří jsou neustále na cestách a nemají zrovna možnost dodat svému smartphonu potřebnou energii, připravil Genius záložní nabíječku ECO-u600, která dokáže nabíjet chytré telefony nebo tablety i na místech bez elektrické zásuvky. Díky nízké hmotnosti si ji můžete brát všude s sebou. Doporučená cena stanovena na 1449 korun s DPH.

Reklama

Palčivým problémem moderních tabletů a chytrých mobilních telefonů je výdrž baterie, která při častém používání přístroje, například při prohlížení internetu nebo hraní her, nevydrží ani celý den. Genius ECO-u600 disponuje kapacitou 6800 mAh, což zajistí zvýšení provozní doby při brouzdání na webu až o 39 hodin.

K propojení nabíječky a mobilního zařízení slouží microUSB port. LED dioda pak ukazuje aktuální kapacitu akumulátoru. K připojení jsou integrovány výstupy 5V/1A pro smartphony a 5V/2.1A pro tablety, v balení proto najdete i přepínací adaptér pro nabíjení telefonu případně tabletu.

Novinka Genius je určena pro všechna zařízení, která lze nabíjet přes USB port, jako jsou mobilní telefony, MP3 přehrávače nebo navigace.

Genius ECO-u600: Záložní nabíječka pro smartphony a tablety
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Genius

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama