enermax-zahajil-nove-vydani-staray-lite-midi-tower-skrini
Novinka Enermax zahájil nové vydání Staray Lite midi-tower skříní

Enermax zahájil nové vydání Staray Lite midi-tower skříní

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 7. 2013 10:00

Skříně Staray od Enermax byly uvedeny na trh již v roce 2009 a od té doby se staly poměrně populární a to především kvůli jednoduché konstrukci a všestrannému využití.

Reklama

Skříň se nyní dočká nového vydání. Jedná se o midi-tower skříň vhodnou pro různé využití, ať jako skříň pro kancelářské pracovní stanice, tak skříň pro entry-level herní mašinu. Mnoho profesionálních systémů využívá tuto skříň především pro její jednoduchou vnitřní strukturu a uživatelsky příjemnou manipulaci s jednotlivými prvky. Ve skříně oceníte například bezšroubovou montáž HDD/ODD, četné otvory a spony pro vedení kabelů či dostatek prostoru pro cirkulaci vzduchu. Díky velkému přednímu panelu se zvyšuje cirkulace vzduchu k ochlazování integrovaných resp. instalovaných komponent. Ve skříni jsou instalovány i filtry, které skříň udržují před prachem. 

Enermax zahájil nové vydání Staray Lite midi-tower skříní
i Zdroj: PCTuning.cz

Toto nové vydání midi-tower skříně poskytuje dobrý základ pro moderní kancelářské a dokonce i herní konfigurace a to díky prostoru pro komponenty. Skříň totiž poskytne prostor pro základní desku až se sedmi sloty PCI, dále lze do skříně instalovat čtyři až šest HDD. Skříň je také vybavena dvěma snadno dostupnými USB porty (1× USB 3.0, 1× USB 2.0), které jsou umístěny na předním panelu. Při zakoupení skříně je součástí balení i předinstalovaný 12 cm ventilátor, umístěný na zadní straně, a adaptér pro montáž 2,5" SSD či HDD. 

Enermax zahájil nové vydání Staray Lite midi-tower skříní
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová Staray Lite (ECA3178-L) skříň také potěší poměrně solidní cenou, která se na rozdíl od předchozí verze, která stála 54,90 euro, změnila na 49,90 euro, což je necelých 1 300 korun.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama