Early access: Hry ve vývoji, které můžete hrát už dnes
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Early access: Hry ve vývoji, které můžete hrát už dnes

Early access: Hry ve vývoji, které můžete hrát už dnes | Kapitola 2

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 7. 2015 03:00 47

Seznam kapitol

1. ARK, DayZ, Rust 2. The Forest, LEGO Worlds, The Long Dark 3. Project Zomboid, Don't Starve Together, Stranded Deep 4. Subnautica, Starbound, Warlock vs Shadows
5. Broforce, Darkest Dungeon, Prison Architect 6. Trine 3, Next Car Game, DiRT Rally 7. Space Engineers, Medieval Engineers, Besiege

Je tu nejkrásnější část roku, ale počasí je trochu nevyzpytatelné. Pokud je zrovna za okny sychravo a všechny zajímavé novinky už máte odehrány, máte ještě jednu skvělou možnost – hry v early acess. Které jsou ty nejlepší, co aktuálně frčí? Prošli jsme za vás Steam a vybrali opravdu ty nejlepší! Tady je máte!

Reklama

The Forest

  • Vývojář: EndnightGames Ltd
  • Cena: 14,99 €
  • Předpokládané datum vydání: neznámé

Ačkoliv se TheForest utápí v jednom klišé za druhým (nehoda cestovního letadla, hlavní hrdina se ocitá na neznámém ostrově a musí svého syna zachránit z náruče kanibalů atd.), jedná se o velmi návykovou survival hru, ve které nechybí napětí, ani dostatek možností. Craftování bylo už během prvních měsíců v early access překvapivě solidní, což se dá tvrdit i o soubojovém systému, respektive umělé inteligenci kanibalů, kteří si s vámi pohrávají jako kočka s myší. Nezbyde vám tak nic jiného, nežli se uchýlit k taktice a být ohromně trpěliví. A také stateční, protože hra nabízí spoustu děsivých momentů, čímž se znatelně odlišuje od třech předchozích survival titulů.

Early access: Hry ve vývoji, které můžete hrát už dnes
i Zdroj: PCTuning.cz

LEGO Worlds

  • Vývojář: TT Games
  • Cena: 14,99 €
  • Předpokládané datum vydání: neznámé (bude ohlášeno na začátku roku 2016)

LEGO Worlds jsme před několika dny věnovali celý článek. Jedná se o příjemnou variaci na Minecraft s tím, že ve hře hrají prim LEGO kostičky. Se svým hlavním hrdinou putujete otevřeným světem, objevujete nové předměty, sbíráte penízky a za ty si kupujete nové položky do inventáře. A potom stavíte a to opravdu stylově. Představte si bezednou krabici LEGO kostiček a neomezené místo, kde s nimi můžete stavět. Už to máte? A slintáte blahem? Potom běžte na Steam a kupujte!

Early access: Hry ve vývoji, které můžete hrát už dnes
i Zdroj: PCTuning.cz

The Long Dark

  • Vývojář: Hinterland Studio Inc.
  • Cena: 19,99 €
  • Předpokládané datum vydání: konec roku 2015

Mezi tou záplavou survival her, které se v early access aktuálně nacházejí, je The Long Dark jedinečná hned dvěma věcmi. V první řadě se jedná o neotřelé grafické zpracování, které se za žádnou cenu nesnaží být zcela reálné. Přesto The Long Dark oplývá dech beroucími scenériemi – ostatně mrkněte na obrázek. Druhou věcí je potom navzdory nerealistickému grafickému stylu velmi realistická hratelnost – jak samotní tvůrci rádi upozorňují – zapomeňte na zombie a na další fantastické úkazy, tady vám budou nepřítelem jen zcela přirozené věci. Tak například vlci, nebo třeskutá zima, která by zvládla kácet stromy.

Early access: Hry ve vývoji, které můžete hrát už dnes
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama