dobre-vetrana-skrin
Novinka Dobře větraná skříň

Dobře větraná skříň

Michal Mitrega

Michal Mitrega

26. 1. 2009 00:00 12

Thermaltake představuje na první pohled úplně obyčejnou PC skříň. Nenechte se ale zmást prvním dojmem. Chladící systém v ní dokáže udělat pořádný průvan.

Reklama

Thermaltake Element S je middle tower skříň o rozměrech 505 x 230 x 540 mm a váze solidních 8,7kg. Skříň nabízí tři místa pro 5,25" mechaniky a až sedm míst pro pevné disky.

Dobře větraná skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Černý interiér ladí s vnějškem a nekazí tak výhled přes prosklenou bočnici. Bočnice jsou navíc kryté materiálem pro utlumení hluku. Element S má zdroj umístění ve spodní části skříně. Větrný tunel od zdroje pak napomáhá většímu průtoku vzduchu z oblasti grafických karet. Samozřejmostí jsou v dnešní době I/O porty (USB, eSATA a audio) na vršku skříně.

Dobře větraná skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Nejzajímavější je ale silné a relativně tiché chlazení. Skříň nabízí jeden 120mm nasávací ventilátor a možnost přidání dalšího hned nad něj, který by chladil pevné disky. Vzadu je 140mm ventilátor a možnost přidat dva 60mm kousky. O zlepšení chlazení přídavných karet se stará velký 230mm nasávací ventilátor v bočnici. Další 230mm najdete nahoře.

Dobře větraná skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Celkem slušné možnost chlazení, nemyslíte? 120mm ventilátory běží na rychlosti 1300RPM, 140mm se otáčí rychlostí 1000RPM a velké 230mm kousky prohánějí vzduch rychlostí 600 otáček za minutu. Element S se dá ve verzi bez prosklené bočnice pořídit od 130 dolarů.

Zdroj: VR-Zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama