computex-acer-predstavil-tablety-s-windows-8
Novinka Computex: Acer představil tablety s Windows 8

Computex: Acer představil tablety s Windows 8

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 6. 2012 12:30 6

Jeden z největších veletrhu je v plném proudu a výrobci pomalu představují své novinky. Acer se například ihned zpočátku pochlubil dvěma výkonnými tablety postavenými na nové generaci operačního systému Windows.

Reklama

Zajímavý je především model Iconia W510, který by měl nabídnout tři různé způsoby využití – dotykové, na psaní a prohlížení multimediálního obsahu. Po vzoru konkurenčních zařízení z rodiny Transformer, i on uživatelům nabídne odpojitelnou dokovací stanici s klávesnicí, která navíc obsahuje i externí baterii. Ta by měla prodloužit výdrž až na solidních 18 hodin.

Pootočením tabletu o 295 stupňů (patrně jde o běžný režim „portrét“, jinak nechápeme, co tím výrobce chtěl říci) se z něj stane zařízení vhodné pro sledování videa, surfování po webu či prohlížení prezentací.

Iconia W510 má 10,1palcový dotykový displej s dobrými pozorovacími úhly (bližší informace nebyly upřesněny, patrně půjde o IPS panel s rozlišením 1366 × 768 bodů) a využívá technologii Always Connect, která ji dokáže probudit ze vzdáleného zařízení, jako například ze smartphonu.

Druhý představený tablet, model W700, je osazen 11,6palcovou obrazovkou s jemným Full HD rozlišením 1920 × 1080 bodů. Zárukou kvalitního zvuku pak je podpora platformy Dolby Home Theater.

Pokud se zajímáte o nejnovější pecky a novinky na trhu s chytrými telefony a tablety,

navštivte náš nový web Světaplikací

.

Computex: Acer představil tablety s Windows 8
i Zdroj: PCTuning.cz

Computex: Acer představil tablety s Windows 8
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama