club-3d-csp-x1200cs-aneb-kdyz-si-vykonna-sestava-zada-vykonny-zdroj
Novinka Club 3D CSP-X1200CS, aneb když si výkonná sestava žádá výkonný zdroj

Club 3D CSP-X1200CS, aneb když si výkonná sestava žádá výkonný zdroj

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 5. 2011 13:00 2

Bez problému by měl zvládnout sestavy s multi-GPU konfiguracemi. Ideální tak je pro hráče a uživatele, kteří se nedrží při zemi a chtějí v budoucnu pořádně taktovat.

Reklama

Pokud momentálně sháníte výkonný počítačový zdroj a stále se nemůžete rozhodnout, jistě vám do oka padne novinka od holandské společnosti Club 3D. Ta do svého portfolia napájecích zdrojů zařadila model CSP-X1200CS s výkonem 1200 wattů, který disponuje certifikací 80 Plus Silver, což znamená efektivitu až do 88 procent.

Komu je určen? Především hráčům s multi-GPU konfiguracemi a uživatelům, kteří se nebojí taktovat. Zdroj vyhovuje standardům ATX 12V V2.3 a EPS 12V V2.92 a má aktivní PFC (zabraňuje zpětnému harmonickému vyzařování do sítě). Přítomny jsou i kvalitní kondenzátory a čtyři +12V větve, tvrdá zpráva.

Chlazení obstarává 135mm ventilátor s automatickou regulací otáček, a Club o něm 3D tvrdí, že prý je velmi tichý. No, protentokrát mu budeme věřit. CSP-X1200CS také obsahuje několik úrovní ochrany (proti vysokému proudu, proti přepětí atd.)

Koncovou cenu a dostupnost neznáme.

Club 3D CSP-X1200CS, aneb když si výkonná sestava žádá výkonný zdroj
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama