asus-pripravuje-ctyri-vylepsene-geforce-gtx-460
Novinka ASUS připravuje čtyři vylepšené GeForce GTX 460

ASUS připravuje čtyři vylepšené GeForce GTX 460

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 7. 2010 12:00 2

Známý výrobce představil nové grafické karty založené na nejnovějším čipu GF104 od firmy nVidia.

Reklama

Kromě referenčního modelu nabídne ASUS i karty se systémem chlazení DirectCU, nástrojem pro přetaktování Voltage Tweak a funkcemi GPU Guard, EMI Shield a Fuse Protection. Karty ASUS podporují revoluční 3D Vision Surround a technologie PhysX a CUDA.

Chlazení systémem DirectCU

Přetaktované modely grafických karet využívají chladicí systém DirectCU. Systém využívá robustní zploštělé měděné tepelné trubice, které jsou pro lepší přenos tepla v přímém kontaktu s jádrem GPU. Systém DirectCU společně s již instalovaným chladičem a ventilátorem poskytuje prý až o 20% lepší chlazení než ostatní srovnatelné produkty na trhu. Díky tomu mohou grafiky dosahovat lepšího výkonu a mají větší potenciál pro přetaktování. Od referenčního designu se karty liší také funkcí GPU Guard, která v kombinaci s chlazením zdvojnásobuje odolnost proti prasknutí a poskytuje vyšší spolehlivost a delší životnost.

ASUS připravuje čtyři vylepšené GeForce GTX 460
i Zdroj: PCTuning.cz

Dosažení maximálního výkonu s nástrojem Voltage Tweak

Lepší chlazení karet jde také ruku v ruce s možnostmi přetaktování, čehož využijí hlavně přetaktovači a hráči. Modely se dodávají s nástrojem pro přetaktování Voltage Tweak, který umožňuje měnit nastavení napětí na GPU, video paměti a obvodů základní desky. Tímto způsobem lze zvýšit frekvenci jádra a paměti, a získat mnohdy až o 50 %* vyšší celkový výkon ve srovnání s referenčními produkty.

ASUS připravuje čtyři vylepšené GeForce GTX 460
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama