antec-p280-skrin-vhodna-pro-multi-gpu-sestavy
Novinka Antec P280: skříň vhodná pro multi-GPU sestavy

Antec P280: skříň vhodná pro multi-GPU sestavy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 12. 2011 09:45 6

Náročným uživatelům, kteří chtějí využívat ty nejvýkonnější dostupné komponenty, může poskytnout velice slušný základ. Její cena navíc není nikterak vysoká.

Reklama

V tichosti a bez velkého povyku se na trhu objevila nová počítačová skříň od Antec. Jde o model P280, který spadá do edice Performance. Bočnice jsou údajně vyrobené z oceli a vystlané polykarbonátem pro odhlučnění, dvířka trojvrstvá. K dispozici jsou i podložky pro tlumení vibrací od pevných disků.

Napájecí zdroj se instaluje do spodní pozice. Nad ním se nachází celkem devět rozšiřujících pozic. Do skříně se tak vejdou i dvě, tři či dokonce grafické karty s maximální délkou 330 mm, což ocení hlavně příznivci multi-GPU systémů.

Do šesti interních 3,5“ klecí můžete instalovat i 2,5“ SSD. Mezi trayem a bočnicí jsou volné tři 3 cm prostoru pro uložení kabeláže. Pro její protáhnutí můžete využít celkem šest otvorů.

Prachové filtry najdete v přední části a také po napájecím zdrojem. Celkové rozměry skříně jsou 575 × 290 × 630 mm, hmotnost 10,2 kilogramu. Vepředu nahoře jsou ještě připraveny dva konektory USB 2.0, stejný počet USB 3.0 portů a audiokonektory.

V České republice se doporučená cena celkem zajímavého modelu pohybuje těsně nad hranicí 3000 Kč včetně DPH.

Antec P280: skříň vhodná pro multi-GPU sestavy
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama