Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější MMORPG roku 2017

Nejočekávanější MMORPG roku 2017

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 6. 2017 07:00 24

Seznam kapitol

1. MMORPG se rádo opakuje 2. Sea of Thieves, Shroud of the Avatar 3. Life is Feudal, Destiny 2 4. Bless Online, Albion Online
5. The Saga of Lucimia, SkySaga: Infinite Isles 6. Crowfall, Camelot Unchained 7. Lineage Eternal, Lost Ark 8. Pantheon: Rise of the Fallen, Worlds Adrift

MMORPG jsou jedním z nejrychleji se rozvíjejících herních žánrů. Každým rokem se rozrůstají o mnoho zajímavých titulů, ať už inspirovaných nějakým slavným předchůdcem, nebo naopak s jasnou snahou odlišit se. Nezadržitelný příliv nových nadějně vypadajících MMORPG očekáváme i v nadcházejících měsících. Na které z nich se těšíme nejvíc?

Reklama

Zabíjej, lootuj, leveluj a pak to opakuj až do zemdlení. Online s hromadou dalších lidí, nejlépe však se svými přáteli. To je pravá podstata každého dobrého MMORPG, ale kde tento svůj chtíč pořádně ukojit?

Když nebudeme počítat World of Warcraft, kterému se s nejnovějším datadiskem opět podařilo přilákat více jak 10 milionů předplatitelů, nová MMORPG většinou přicházejí s jistějším platebním modelem – tedy s free-to-play, ať už ve své čiré podobě (stáhnout a hrát zdarma), nebo i v různých obměnách (například nákup krabicové verze hry a žádné poplatky, které jsou vyváženy mikrotransakcemi).

Jistotu tvůrci MMORPG často volí také v případě samotné koncepce hry a jejího zasazení. V poslední době ve velkém frčí různé klony World of Warcraft, nebo třeba League of Legends. Jen zřídka narazíte na skutečně originální projekt, o to chutnější pak ale toto shledání je.

Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz

V tomto článku vám představím ty nejzajímavější MMORPG projekty, které by se měly na trhu objevit ještě v tomto roce (maximálně na začátku roku příštího). Tento mix sestává z her napříč všemi výše zmiňovanými kategoriemi.

Kromě krátkého popisku u každé hry uvádím plánované datum vydání a další údaje, jako informace o vývojáři a vydavateli. Nakonec přidávám ještě trailer, případně video ze hry a odkaz na oficiální stránku, kde můžete načerpat další zajímavé informace. Jdeme na to!

Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama