beta-metal-gear-survive-startuje-zitra
Novinka Beta Metal Gear Survive startuje zítra

Beta Metal Gear Survive startuje zítra

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 1. 2018 21:15

Již zítra začíná otevřená betaverze akční hry Metal Gear Survive a vy si ji tak budete moci vyzkoušet s předstihem na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Servery budou spuštěny od 18. do 21. ledna.

Reklama

Na výběr budou tři mise, které si budete moci zahrát až se třemi kamarády v kooperaci na dvou různých mapách. Kdo se do testu zapojí, dostane navíc dosud nespecifikované bonusy do plné verze s motivem Metal Gear Solid série.

Zároveň dnes byly potvrzeny i dřívější spekulace, že Metal Gear Survive budeme muset hrát neustále připojeni k internetu. Tvůrci své rozhodnutí odůvodňují tím, že Survive podobně jako Destiny 2 sdílí hráčům pokrok mezi singleplayerem a kooperací. Metal Gear Survive také bude obsahovat mikrotransakce, kde bude možné dokoupit různé bonusy, což už je druhá nepříliš pozitivní zpráva.

Metal Gear Survive se odehrává v prostředí Afghánistánu a Afriky, které se již objevilo ve hře Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a vaším úkolem bude v tomhle nehostinném prostředí přežít. Při tom budete bojovat s monstry a mimozemšťany a prozkoumávat svět, abyste nalezli vodu, jídlo a další zdroje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama