huawei-uvede-do-prodeje-smartphone-nova-a-modrou-verzi-modelu-p9
Novinka Huawei uvede do prodeje smartphone Nova a modrou verzi modelu P9

Huawei uvede do prodeje smartphone Nova a modrou verzi modelu P9

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 10. 2016 11:30

Huawei uvede v ČR do prodeje smartphone Nova. Ten vyniká zakřivenými kovovými zády, kvalitním fotoaparátem nebo čtečkou otisku prstů. Dostupný bude od začátku listopadu ve zlaté, stříbrné a šedé barvě za doporučenou cenu 9 990 Kč. Ve stejném období firma na tuzemský trh přivede i modrou verzi svého vlajkového modelu P9.

Reklama

Čínský Huawei posiluje své portfolio v kategorii na pomezí špičkových smartphonů a modelů střední třídy. Novinka Nova se snaží zaujmout jak špičkovým zpracováním a zaobleným designem, tak solidní funkční výbavou, ve které je kladen důraz na kvalitní fotky a selfie.

Přední fotoaparát má rozlišení osm megapixelů a podporuje chytré funkce Beauty makeup 2.0 a Beautiful Skin 3.0, které mají autoportréty zkrášlit. Hlavní snímač je dvanáctimegapixelový (velikost pixelu 1,25 µm).

Huawei Nova s pětipalcovým Full HD displejem pohání úsporný 14nm procesor Snapdragon 625. V kombinaci s baterií kapacity 3 020 mAh se tak uživatelé dočkají nadprůměrné výdrže.

Ve výbavě telefonu nechybí ani praktická čtečka otisků prstů na zadní straně. Po vzoru ostatních modelů značky zvládá i některé chytré funkce, třeba stažení notifikační lišty, umí fungovat jako spoušť foťáku a dovolí listovat galerií fotek.

Smartphone Huawei Nova bude v ČR dostupný ve zlaté, stříbrné a šedé variantě od začátku listopadu za doporučenou maloobchodní cenu 9 990 Kč u vybraných partnerů. V listopadu se také začne prodávat modrá verze špičkového P9.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama