tvurci-hry-battlefield-zvazuji-vydavat-hry-v-early-access-modelu
Novinka Tvůrci hry Battlefield zvažují vydávat hry v Early Access modelu

Tvůrci hry Battlefield zvažují vydávat hry v Early Access modelu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 6. 2014 19:30 18

Hry jako Day Z nebo Rust ukázaly, že i malí vývojáři mohou prostřednictvím Early Access (předběžného přístupu) vydělat spoustu peněz ještě předtím, než titul dodělají. Nyní tuto možnost zvažují i velcí vydavatelé a vývojáři.

Reklama

Karl Magnus Troedsson, generální manažer vývojářského studia DICE, které stojí za hrou Battlefield 4 se nedávno nechal slyšet, že společnost sice zatím nic neoznamuje, ale že o Early Access prodejnímu modelu diskutovali. "Tuto možnost nezvažujeme z obchodního hlediska, ale kvůli stabilnímu uvedení nových her."

Tvůrci hry Battlefield zvažují vydávat hry v Early Access modelu
i Zdroj: PCTuning.cz

Společnost DICE nedávno uvedla Community Test Environment pro Battlefield 4, který by ji měl za pomoci PC hráčů pomoci s testováním nových vylepšení a změn. Tato metoda už přinesla jeden opravný patch, který opravil spoustu technických chyb. Předběžný přístup by měl DICE pomoci se těchto chyb vyvarovat a vydávat mnohem odladěnější hry.

Po fiasku s uvedením Battlefield 4 tomuto přístupu tleskáme ve stoje. A co vy? Byli byste ochotni platit za Battlefield 5 v Early Access modelu?

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama