crysis-2-trailer-odvypravi-napinavy-prorokuv-pribeh-video
Novinka Crysis 2: trailer odvypráví napínavý Prorokův příběh [video]

Crysis 2: trailer odvypráví napínavý Prorokův příběh [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 2. 2011 15:00 9

Vítejte ve zničeném a opuštěném New Yorku – betonové džungli, kde se znovu setkáte s jedním z oblíbených hrdinů prvního dílu.

Reklama

Uvedení Crysis 2 na trh se každým dnem blíží. V kůži hlavního hrdiny s přezdívkou Alcatraz budete muset ovládnout možnosti vylepšeného nanobrnění, abyste byli silní, rychlí a neviditelní. V nelítostném souboji s narušiteli z vesmíru se stanete poslední nadějí lidstva na přežití.

Možná vás potěší, že ze známých postav z prvního dílu v pokračování narazíte na Proroka, spolubojovníka ve zbrani, kterého před vašima očima unesla obří mechanická chobotnice. Pamatujete? Na internetu se dnes objevilo působivé video, jež ukazuje sestřih jeho dobrodružstvím.

Crysis 2: trailer odvypráví napínavý Prorokův příběh [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Přenesete se znovu na tropický ostrov, kde si připomenete to nejdůležitější z jedničky a ukázku zakončíte nástinem do zákulisí příběhu z New Yorku. Současně s uvedením videa Crytek oznámil, že hra nebude navzdory očekáváním obsahovat kooperativní multiplayer. Hráčům to má vynahradit tučná kampaň pro jednoho hráče.

Cevat Yerli v rozhovoru uvedl: „Nesnažili jsme se, aby vznikla další variace na Call of Duty nebo Halo. Naším cílem bylo vytvořit hru, která bude útočit na hráčovy nervy a stane se nejintenzivněji prožívanou střílečkou, jakou kdy hrál. Do toho se odvypráví i úžasný příběh“. Crysis 2 vyjde 25. března na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Nepřehlédněte:

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama