Speciální slevová akce k 4. výročí Godeal24: Windows 11 Pro a Office 2021 za super ceny
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Speciální slevová akce k 4. výročí Godeal24: Windows 11 Pro a Office 2021 za super ceny

Speciální slevová akce k 4. výročí Godeal24: Windows 11 Pro a Office 2021 za super ceny

Komerční sdělení
21. 5. 2024 09:30

Godeal24 zahajuje speciální slevovou akci k 4. výročí s až 90% slevou na software. Oblíbený prodejce softwaru nabízí před prázdninami slevy na úrovni Black Friday.

Reklama

Godeal24, založený v roce 2020, hlavní online destinace pro radikálně zlevněné licenční klíče na značkový software, oznamuje svou dosud největší výroční slevovou akci s až 90% slevou na Microsoft Office, Windows 11/10, Windows Servers, Ashampoo a další špičkové vydavatele.

Na oslavu čtyřletého výročí vám Godeal24 nabízí několik digitálních dárků, například doživotní licenci na Office 2021 Pro za 27,25 €, nyní nabízenou se slevou 412,74 € oproti ceně společnosti Microsoft. A Office 2021 pro 5 počítačů je již za 17,25 €/PC. Navíc, pokud nemáte rádi změny, je k dispozici Office 2019 od Godeal24 za 19,99 €. Jak víte, Office 2021 obsahuje mnoho prvotřídních nástrojů jako Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams a OneNote. Word je základem pro tvorbu dokumentů, jako jsou různé zprávy a životopisy; Excel slouží k tvorbě tabulek a grafů; výkonné šablony a přechody v aplikaci PowerPoint usnadňují tvorbu prezentací; Outlook spravuje vaše kalendáře a doručenou poštu; Teams zajišťuje bezproblémovou komunikaci pomocí textu a videa a OneNote je nezbytný pro organizované online poznámky. Uživatelé systému Windows získají přístup k aplikacím Publisher 2021 a Access 2021, zatímco uživatelé počítačů Mac získají aplikaci Teams Classic 2021.

Čím více licencí koupíte, tím více ušetříte, nenechte si to ujít!

Microsoft Windows 11 Pro od Godeal24 za 13,25 € je operační systém ideální pro profesionály nebo domácí uživatele. Získáte snadno ovladatelné rozhraní, biometrické přihlašování, inteligentní ovládání aplikací, efekty Windows Studio, DirectX 12 Ultimate a špičkové funkce, jako jsou snap layouty, plochy, bezproblémové dokování, vylepšený přepis řeči na text a výkonné vyhledávání. Získáte také přístup k Microsoft Copilot, platformě s umělou inteligencí, která je navržena tak, aby vylepšila vaše pracovní postupy.

Pokud se vám Windows 11 nelíbí, existují i jiné verze systému Windows

Kombinované nákupy vám umožní snadnou práci! Nezapomeňte použít slevový kód DDA62

Možnost, kterou možná nepotřebujete, ale my ji musíme mít, protože náš zákazník, náš pán!

Ostatní verze Windows a Office se sice neprodávají v takovém množství, ale někteří lidé si je přesto vybírají! Nezapomeňte použít slevový kód DDA50

Godeal24 je obchod se softwarovými nástroji, takže nabízí i další poklady

Se službou Godeal24 získáte přístup k okamžitému stahování a produktovým klíčům spolu s vynikajícím zákaznickým servisem. Vydejte se proto na Godeal24 a získejte doživotní licenci na Microsoft Office během tohoto výročí za pouhý zlomek původní ceny.

Nakupování na Godeal24 je snadné a podporuje řadu platebních metod včetně PayPal nebo kreditních karet. Své produkty obdržíte ihned po zadání objednávky, aniž byste museli čekat několik dní. Pokud máte před nebo po zadání objednávky jakékoli dotazy, můžete se obrátit na náš zákaznický servis service@Godeal24.com

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama