Vyhlášení soutěže o antivir ESET Internet Security
i Zdroj: PCTuning.cz
Software Článek Vyhlášení soutěže o antivir ESET Internet Security

Vyhlášení soutěže o antivir ESET Internet Security

Redakce PCT

Redakce PCT

4. 12. 2019 16:00 16

Seznam kapitol

1. Ceny v soutěži Eset 2. Správné odpovědi a výherci

U příležitosti uvedení nové verze jsme pro vás ve spolupráci se společností Eset připravili soutěž o pět ročních licencí oblíbeného antivirového programu. Pokud jste správně odpověděli na jednoduché tři otázky, měli jste možnost vyhrát. Na koho se usmálo štěstí, se dozvíte v dnešním článku.

Reklama

Bezpečnostní řešení od společnosti Eset asi není potřeba nějak zásadně představoval, už dlouhá léta se řadí na špičku a pravidelně získává ocenění od Virus Bulletin a dalších organizací hodnotících antiviry. Každý podzim pravidelně přichází nová verze a při té příležitosti máte šanci získat v naší soutěži jednu z pěti ročních licencí ESET Internet Security.

Vyhlášení soutěže o antivir ESET Internet Security
i Zdroj: PCTuning.cz

ESET Internet Security

Nové verze bezpečnostních produktů společnosti ESET pro domácí uživatele přináší řadu vylepšení stávajících funkcionalit a integraci nové bezpečnostní vrstvy založené na pokročilém strojovém učení. Stávajícím zákazníkům se produkty ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security a ESET Smart Security Premium aktualizují na nejnovější verzi bezplatně a automaticky.

Produkty ESET si i s příchodem aktuálních verzí nadále zachovávají minimální nároky na systémové zdroje. Bezpečnostní aplikace tak nesnižují výkon zařízení a nezatěžují síťový provoz. Za pozornost stojí i minimální čas potřebný pro jejich instalaci.

 „Strojové učení jsme začali vyvíjet a nasazovat v produktech už před 20 lety. V edici 2020 nasazujeme jeho další vylepšení. Pro uživatele to znamená silnější ochranu před zero-day útoky,“ uvedl Miroslav Dvořák, technický ředitel české pobočky ESET.

Vyhlášení soutěže o antivir ESET Internet Security
i Zdroj: PCTuning.cz

Vylepšení se dočkaly i funkce, které uživatelé v rámci produktů již využívají. Anti-phishingový modul obsahuje optimalizovanou detekci tzv. homoglyphových útoků, které zneužívají podobně vypadající znaky z různých znakových sad. ESET také posiluje detekční schopnosti funkce HIPS (Host-based Intrusion Prevention System).

Router bývá jedním z nejexponovanějších zařízení v domácnosti, jelikož představuje bránu do internetové sítě. Podle zjištění společnosti jen 9 % uživatelů má přehled o tom, jaká zařízení jsou k síti připojena. Uživatelům pomáhá funkce Monitorování domácí sítě, která detekuje slabiny, například slabéha hesla routeru, a přináší přehled připojených zařízení včetně IP a MAC adres, jména zařízení a modelu.

Uživatelsky přívětivější a pohodlnější budou i prémiové služby v rámci řešení ESET Smart Security Premium. Upgradovaný Správce hesel umožní uživatelů přidávat druhý faktor zabezpečení (2FA) pro přístup do tohoto modulu díky integraci Google Authenticator či pomocí rozpoznání obličeje či otisku prstu.

Novinky přináší i funkce Šifrování dat, která umožňuje uživatelům zašifrovat soubory a přenosná média. Nově bude moci uživatel rozšifrovat data na jakémkoli zařízení s operačním systémem Windows, aniž by v zařízení musel být nainstalován ESET Smart Security Premium.

Vyhlášení soutěže o antivir ESET Internet Security
i Zdroj: PCTuning.cz

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama