pimp-my-computer-startujeme-pimpeni
Návody Článek Pimp My Computer - startujeme "pimpení"

Pimp My Computer - startujeme "pimpení"

Redakce PCT

Redakce PCT

16. 2. 2007 01:00 187

Stálým čtenářům jistě neuniklo, že u nás vznikla myšlenka "pimpení" počítačů, což je ve volném překladu znamená myšlenku vylepšování strojů našich čtenářů. Samozřejmě se bude jednat pouze o vybrané kousky, kde každý měsíc "pimpneme" jeden počítač z naší databáze.

Reklama

Stálým čtenářům jistě neuniklo, že u nás vznikla myšlenka "pimpení" počítačů, což je ve volném překladu znamená myšlenku vylepšování strojů našich čtenářů. Samozřejmě se bude jednat pouze o vybrané kousky, kde každý měsíc "pimpneme" jeden počítač z naší databáze. Na vytvoření databáze se budete podílet vy, čtenáři, kteří budete mít možnost zaslat fotky svého počítače s přesnou hardwarovou konfigurací na speciální e-mail. Z došlých e-mailů losováním vybereme počítač a provedeme úpravu dle potřeb a stavu počítače. Neposílejte prosím duplicitní e-maily a stejná data z rozdílných e-mailových schránek, jinak bude váš počítač odstraněn z databáze.

Pimp My Computer - startujeme "pimpení"
i Zdroj: PCTuning.cz

Pimp My Computer nebude pouze jednoduché vyměnění některých komponentů za nové, ale bude rovněž ukázkou, jak vylepšit samotný počítač po stránce chlazení, hlučnosti a také výkonu. Úprava celé sestavy bude trvat přibližně 10 pracovních dnů a poté bude systém zaslán zpět jeho majiteli, který bude mít době vydání článku již možnost reagovat v diskuzi a komentovat "pimpnutou" sestavu podle svého názoru. Doufáme, že každá úprava bude svým způsobem unikátní a svému majiteli udělá velkou radost.

Zásady pro zařazení do databáze:

  1. Fotky systému a jeho komponent ve skříni (max. velikost pro všechny fotky 400kB)
  2. Přesná konfigurace hardware systému (jako příloha e-mailu v textovém souboru)
  3. Počítač musí byt vybaven minimálně třídou procesorů AMD Athlon XP či Intel Pentium 4
  4. Jeden účastník =jeden počítač = jeden e-mail
  5. Součástí e-mailu bude i kontaktní telefon s adresou (v případě nedostupnosti na e-mailu)

Podrobná pravidla najdete zde.

V případě, že nebude vylosovaný účastník soutěže reagovat na pokusy o kontakt, bude po třech pracovních dnech vylosován účastník jiný.  Fotografie a data svých sestav (po prostudování podmínek soutěže) zasílejte na e-mailovou adresu:

Pimp My Computer - startujeme "pimpení"
i Zdroj: PCTuning.cz

Přejeme hodně štěstí v soutěži a radosti z případného "pimpnutí" vašeho počítače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama