Projekt N.V.: unikátní sestava bez kompromisů
i Zdroj: PCTuning.cz
Návody Článek Projekt N.V.: unikátní sestava bez kompromisů

Projekt N.V.: unikátní sestava bez kompromisů

Pavel Urbánek

Pavel Urbánek

9. 6. 2014 03:00 29

Seznam kapitol

1. Novinka: Modding ze světa! 2. Proč (a pro koho) tento projekt vznikal 3. Obří skříň a epický hardware 4. Unikátní vodní chlazení 5. Výkonné a současně tiché - jde to!
6. Kombinované expanzní nádoby 7. Sestavování výsledného systému 8. Galerie interiéru 9. Finální fotky a video

Co se stane když skloubíte neomezený rozpočet, skvělé nápady a precizní zpracování? Vznikne projekt N.V. Když k tomu přidáme kvalitní fotografie, tak nezbývá nic jiného než obdivovat autorův výtvor. Pokud by se vás náhodou zmocnil pocit závisti, tak si z toho nic nedělejte, s tím se u tohoto projektu počítá. Co tedy říkáte na světový modding?

Reklama

Dnes jsme pro vás připravili něco nového! Pokud nejste na PCTuningu poprvé, tak jste určitě zaregistrovali, že občas napíšeme také článek o nějakém tom moddingovém projektu. V jejich tvorbě vyniká zručný český tvůrce Jan "stoobi" Štěpánek a Pavel "uber" Urbánek v poslední době přidal nějaký ten článek o stavbě odhlučněných skříní.

Česká Republika a Slovensko jsou ale malé země v porovnání se zbytkem světa, a podobně je to v moddingové komunitě. Rozhodli jsme se proto vám ukázat něco ze zahraniční tvorby. Není to úplně poprvé, protože jsme už například mluvili o epických MDPC, které patří do světové špičky. Tentokrát došlo ale ke změně. Zaměříme se na jeden konkrétní projekt, který detailně popíšeme a hlavně přidáme nemalý počet fotografií vznikajícího díla.

Malý náhled toho, co nás dnes čeká.
i Zdroj: PCTuning.cz
Malý náhled toho, co nás dnes čeká.

Prvním krokem bylo pochopitelně vybrat ty opravdu zajímavé projekty, které jsou rozptýleny po různých fórech, stránkách a sociálních sítích. Do užšího výběru se dostalo několik žhavých kandidátů, které nyní nebudeme prozrazovat, protože se možná dočkáte dalšího článku s touto tématikou věnujícímu se některému z těchto projektů. Pochopitelně je potřeba nejen souhlas tvůrce, ale i jeho spolupráce při tvorbě článku, takže dalším krokem bylo kontaktování vybraných moderů.

Projekt N.V.: unikátní sestava bez kompromisů
i Zdroj: PCTuning.cz

Nakonec byl vybrán právě jeden z nejčistších a nejoriginálnějších modů: Project N.V. Jeho autorem je Hans Peder Sahl známý jako p0Pe. Tento tvůrce je z Dánska, je mu 25 a moddingu se věnuje už téměř deset let. Projekt N.V. není pochopitelně jeho prvotina, předcházela mu řada dalších modů. Za zmínku stojí například PC-Beto.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama