Nejlepší hry z E3: Electronic Entertaiment Expo
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší hry z E3: Electronic Entertaiment Expo

Nejlepší hry z E3: Electronic Entertaiment Expo

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 6. 2018 06:30 4

Seznam kapitol

1. Konference velkých vydavatelů: Bethseda, Ubi, EA 2. Konference vydavatelů: Square Enix, Sony, MS... 3. Hry: Cyberpunk 2077, Fallout 76, Death Stranding 4. The Last of Us 2, Dying Light 2, AC Odyssey 5. TES 6, Star Wars Jedi, Metro Exodus
6. Starfield, Forza Horizon 4, Anthem 7. Rage 2, Tomb Raider 8. Project 1v1, Session, Control 9. The Division 2, Wolfenstein, Sea of Solitude, Sekiro 10. Xbox Adaptive Controller a pár videí na konec

Největší videoherní výstava na světě je za námi, takže je na čase zrekapitulovat si hlavní momenty. V následujícím článku vám přinášíme přehled těch nejzajímavějších her, které na E3 byly prezentovány. Najdete mezi nimi nově představené hry, stejně jako i déle očekávané hry, u nichž jsme se dozvěděli nové detaily.

Reklama

V minulém týdnu se konala videoherní výstava E3 (Electronic Entertainment Expo). Od lidí, kteří výstavu navštěvují pravidelně, znějí veskrze pozitivní ohlasy. U vystavujících podle všeho ubylo jakési pouťové přepálenosti a pořadatelé to zvládli i co se týče organizace výstavy. V útrobách výstaviště se tak netlačily zástupy, ale dalo se v klidu procházet a dokonce i zkoušet hry (a to i pokud jste byli „obyčejnými“ návštěvníky).

O povedené výstavě se dá mluvit, i pokud jste dění v Los Angeles sledovali pouze skrze mobily a notebooky. Ačkoliv skutečně bombastických ohlášení bychom mohli napočítat na prstech jedné ruky, všechno vkusně doplnila spousta nových informací o vysoce očekávaných hrách, jakož i některá příjemná překvapení menších titulů nebo hardwaru.

Na následujících řádcích najdete shrnutí toho nejdůležitějšího, co se na E3 odehrálo. Začneme přehledem tiskových konferencí největších videoherních společností a hned po nich se už podíváme na nejzajímavější hry, na které se můžeme těšit.

Bethesda

Ubisoft

Electronic Arts

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama