Jedenáct her pro začátek školního roku 2017/18
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Jedenáct her pro začátek školního roku 2017/18

Jedenáct her pro začátek školního roku 2017/18

Jan Preclík

Jan Preclík

12. 9. 2017 03:00 19

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Tradiční fotbálkové duo 3. Divinity: Original Sin II, Dishonored: Death of... 4. Marvel vs Capcom: Infinite, NBA 2K18 5. Project Cars II, Guild Wars 2: Path of Fire 6. Raid: World War II, Total War: Warhammer II

Léto pomalu odchází, dny se krátí, noci prodlužují. Školní docházka odstartovala a spolu s ní i vývojáři tradičně připravují herní pecky na spravení nálady. Vybrali jsme ty nejslibnější; letošní září si zasportujeme, zastřílíme, zazávodíme ve VR, navštívíme fantasy světy, staneme se superhrdiny a převálcujeme nácky.

Reklama

Tradice se musí dodržovat a proto i letošní školní rok startuje s většími či menšími blockbustery. A protože se počítá s tím, že počítačoví hráči letos během kolísavých letních teplot měli dost prostoru dopařit všechny rozjeté hry, máme se letošní září opravdu nač těšit.

Kromě každým rokem do zblbnutí vycházejících sportovních her, jejichž release snad nepřekvapí ani vaše babičky a dědečky, na nás čeká spousta novinek, rozšíření, standalone DLCček nebo nových MMORPG.

V dnešním článku vám přiblížíme jedenáct nejzajímavějších herních pecek, které jsou za dveřmi a vyjdou co nevidět a podle všeho brutální upgrade PC bude vyžadovat pouze jedna z nich, nicméně na přicházející zimní sezónu herních pecek je tak či onak potřeba se vybavit.

Při té příležitosti bych chtěl upozornit na zajímavou možnost úspory s promoakcí firmy Intel, díky které ušetříte při nákupu vybraných procesorů Intel a základních desek až bezmála tři tisíce korun. Bližší info naleznete na stránkách https://toptechcashback.com/cz/cs/pages/cpu-mb/home. Rozhodně si přečtěte podmínky této akce, která trvá do konce září.

Za menší, ač zásadní offtopic se haterům omlouvám, teď už se pojďme vrátit k tomu, kvůli čemu jsme tady. Jedenáct herních událostí pro měsíc září.

Samurai Riot

Klasických mlátiček v dnešní době už příliš mnoho nevychází, o to víc bychom si jich měli vážit. Počin s názvem Samurai Riot od neznámého studia Wako Factory vypadá díky svému zpracování ve stylu Anime opravdu nadějně a neméně zajímavý je i celkový koncept hry.

Ve hře budete mít na výběr ze dvou hratelných postav – samuraje Tsurumaru, mistra meče Katana vybaveného granáty nebo sexy ninja kočku Sukane, které krom svých pěstí pomáhá i věrný mazlíček v podobě roztomilé lišky. Dějovou linii můžete dohrát jak sami, tak se svými kamarády – ideálně s gamepady u televize. Online multiplayer bohužel implementován není, lokální multiplayer byl však vždy doménou tohoto žánru.

A právě v něm spočívá hlavní síla této hry. Podle toho, jakým způsobem koordinujete útoky a jak nad hrou přemýšlíte, vás hra na oplátku náležitě odměňuje. O tom, že multiplayer je opravdu promyšlený, vypovídá i fakt, že se v případě neshody můžete během hraní dostat do křížku se svým parťákem a vyříkat si to v PvP souboji.

Co také není tomuto žánru příliš podobné, avšak všemi deseti vítané, je osm různých konců, které závisí na různých rozhodnutích. Díky tomu hru po jednom průchodu nevypnete a nezapomenete na ni, rozhodně se k ní rádi vrátíte. Podle prvních dojmů hra, která vyjde již zítra, rozhodně za těch 14,99 utracených euro stojí.

Minimální požadavky:

  • CPU: Intel Core i3
  • GPU: Intel HD Graphics Family
  • RAM: 4 GB
  • Ovladač: Microsoft Xbox 360 Controller
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama