Na slovíčko s  Minh  Le, vývojářem  Counter-Strike
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Na slovíčko s Minh Le, vývojářem Counter-Strike

Na slovíčko s Minh Le, vývojářem Counter-Strike

Sam Sadovski

Sam Sadovski

21. 7. 2015 10:00 6

Seznam kapitol

1. Úvod – představení projektu 2. Minh 3. Tactical Intervention 4. Placené mody 5. Interview / Rozhovor – Counter-Strike 6. Interview / Rozhovor - Counter-Strike
7. Interview / Rozhovor – Counter-Strike 8. Interview / Rozhovor – Counter-Strike 9. Interview / Rozhovor - Paid mods / Placené módy 10. Interview / Rozhovor - Tactical Intervention, etc. (atd.) 11. Interview / Rozhovor - Tactical Intervention etc. (atd.)

Redakce magazínu PCTuning si pro vás připravila další, unikátní projekt. V sérii rozhovorů „Na slovíčko“ oslovíme ty nejvlivnější a nejznámější osobnosti počítačového i herního světa. Nabídneme vám pohled do zákulisí vývoje technologií, her či programů. Pilotní díl patří Minhu "Gooseman" Leemu, vývojáři hry Counter Strike.

Reklama

Úvod – představení projektu

Nejednou jsem se při psaní článku pozastavil nad detailem či pasáží u které jsem si řekl: „Sakra, kéž bych tu teď měl vývojáře a mohl se ho na to zeptat.“ Donutilo mě to zamyslet se, a tak v podstatě vznikl projekt „Na slovíčko“.

Řekl jsem si, že bude nejlepší začínat vždy od zdroje – od člověka, který přišel s novým technologickým pokrokem, od toho programátora, co napsal první řádek kódu, od toho vývojáře, co má na svědomí jednu z nejpopulárnějších her století.

Rozhovory s významnými osobnostmi technologického a herního světa vám nabídnou zcela nový a hlavně odlišný pohled na věc. Projekt jako takový nemá mnou ani nikým jiným stanovené své meze ani rámec. Každý díl projektu může být pojmut zcela odlišně a i vy, jako čtenáři, máte možnost vyjádřit svůj názor. Vaše připomínky a nápady budou mít v této sérii rozhovorů hlavní slovo a my se v redakci pokusíme splnit všechna vaše přání a odprezentovat vám projekt „Na slovíčko“ na té nejlepší možné úrovni.

Na slovíčko s  Minh  Le, vývojářem  Counter-Strike
i Zdroj: PCTuning.cz

Koncepce projektu

V rámci projektu oslovíme i zahraniční autory významných technologií a her, kteří budou články následně sdílet na sociálních sítích, atd. Jednotlivé rozhovory budou v článku jak v české, tak anglické verzi.

Hodně rozhovorů nabídne jakýsi pohled do minulosti a třeba i vy, čtenáři, zavzpomínáte na staré časy. V rámci rozhovorů se vývojářů poptáme i na jejich názory na aktuální dění v technologickém či herním světě.

Pro první díl jsem si vybral Minha „Gooseman“ Leeho, vývojáře celosvětově známé hry Counter-Strike, taktické FPS Tactical Intervention a aktivního animátora momentálně pracujícího na hře Rust.

Na slovíčko s  Minh  Le, vývojářem  Counter-Strike
i Zdroj: PCTuning.cz

Koho byste chtěli vyzpovídat?

Máte oblíbenou hru či hardware a chtěli byste se o tom dozvědět více? Neváhejte a napište nám email či si o rozhovor s vývojářem zažádejte v komentářích pod článkem. Pokud vás budou zajímat konkrétní otázky, nebojte se nám je do emailu přiložit. Bude-li to možné, pokusíme se rozhovor domluvit a vývojáři je následně položíme. Z organizačních důvodů nemůžeme bohužel dopředu oznámit, s kým bude příští rozhovor. Nicméně se pokusíme střídat zahraniční a domácí osobnosti a některé rozhovory i určitým způsobem zpestříme – tour herním studiem, atd.

Kontaktní email: sam.sadovski(zavináč)pctuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama