Soutěž s Intelem o balík her a bonus pro WOT: výsledky 1. kola
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Soutěž s Intelem o balík her a bonus pro WOT: výsledky 1. kola

Soutěž s Intelem o balík her a bonus pro WOT: výsledky 1. kola

Redakce PCT

Redakce PCT

9. 6. 2015 03:00 1

Seznam kapitol

1. O co soutěžíme? 2. Správné odpovědi a výherci

U Intelu právě probíhá akce, v níž ke svým procesorům Core i5 a Core i7 přidává zdarma herní balíčky v hodnotě téměř 5000 korun. Jejich součástí jsou nejen plné hry, ale i prémiový obsah pro World of Tanks. První kolo soutěže je za námi a my se můžeme podívat, jaké byly správné odpovědi a kdo vyhrál.

Reklama

Intel rozdává k procesorům Intel Core i5 a Intel Core i7 hry zdarma. Pokud si do 31. 7. 2015 pořídíte některý model z uvedených řad, můžete se těšit na balíček her a bonusového obsahu v hodnotě téměř 5000 Kč.

Odměnu získáte jednoduše. Po zakoupení některého z desktopových procesorů Intel Core i5 nebo Intel Core i7 dostanete promo kód, který vám zpřístupní digitální distribuci na stránkách http://gamingbundle.intel.com/#/home. Zde se zároveň dozvíte další informace.

Těšit se můžete na plné hry Grid Autosport, zatím poslední díl populární série od Codemasters, multiplayerovou FPS Counter Strike: Global Offensive ze stáje Valve a MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn za kterou stojí studio Square Enix.

Velkým lákadlem je i bonusový obsah do World of Tanks, který vám připíše na účet 1250 zlaťáků, na týden poskytne výhody Premium účtu a na bojiště budete díky němu moci vyrazit ve stíhači tanků Pak 43 Jagdtiger s dělem ráže 8,8 cm.

Soutěž s Intelem o balík her a bonus pro WOT: výsledky 1. kola
i Zdroj: PCTuning.cz

Součástí jsou také tři pozvánky pro vaše kamarády, které jim aktivují na týden premium účet a do začátku připíšou 1000 zlaťáků spolu s tankem Valentine II. V balíčku na vás také čekají figurky do LEGO® Minifigures Online. 

Výherci prvních pěti balíčků

Právě o celkem desítku těchto balíčků můžete s námi soutěžit. Je rozdělená do dvou nezávislých kol, Zúčastnit se můžete obou, v každém z nich se štěstí usměje na pětici soutěžících.

Dnes se podíváme na výsledky prvního kola.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama